Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Αρχική » Μήνυμα του προέδρου του ΑΟΜ, ενόψει του μεγάλου τελικού πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο Μουζάκι

Μήνυμα του προέδρου του ΑΟΜ, ενόψει του μεγάλου τελικού πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο Μουζάκι

10.08.2021 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της ομάδας μας Κ18 απέναντι στον ΑΟ Καβάλας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Μουζακίου για την άψογη έως τώρα φιλοξενία μας, αλλά και τον Δήμο Μαρκοπούλου για την ουσιαστική στήριξή του.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω προς τους δύο σημαντικούς χορηγούς μας, Revoil και Lenovo, που πρόθυμα στάθηκαν αρωγοί στο ταξίδι της ομάδας μας, ώστε το κόστος μετακίνησης και διατροφής να μην επιβαρύνει ούτε κατ’ ελάχιστο τις οικογένειες των αθλητριών και τους προπονητές μας.

Εύχομαι να έχουμε δύο καλούς τελικούς στο Μουζάκι, με τα κορίτσια να χαρούν τη συμμετοχή τους σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση και –ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα για οποιαδήποτε ομάδα- να απολαύσουν την εμπειρία των τελικών ενός πανελληνίου πρωταθλήματος. Ήδη όλες οι ομάδες είναι νικήτριες.

 

Πάρις Ευαγγελίου

Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΟ Μαρκοπούλου

 

http://aom.gr/article/volley/paris-evaggeliou-ena-megalo-euxaristw-stous-xorigous-mas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ