Επιλέξτε Page

Αρχική » Αρχική » Μήνυμα του προέδρου του ΑΟΜ, ενόψει του μεγάλου τελικού πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο Μουζάκι

Μήνυμα του προέδρου του ΑΟΜ, ενόψει του μεγάλου τελικού πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο Μουζάκι

10.08.2021 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της ομάδας μας Κ18 απέναντι στον ΑΟ Καβάλας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Μουζακίου για την άψογη έως τώρα φιλοξενία μας, αλλά και τον Δήμο Μαρκοπούλου για την ουσιαστική στήριξή του.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω προς τους δύο σημαντικούς χορηγούς μας, Revoil και Lenovo, που πρόθυμα στάθηκαν αρωγοί στο ταξίδι της ομάδας μας, ώστε το κόστος μετακίνησης και διατροφής να μην επιβαρύνει ούτε κατ’ ελάχιστο τις οικογένειες των αθλητριών και τους προπονητές μας.

Εύχομαι να έχουμε δύο καλούς τελικούς στο Μουζάκι, με τα κορίτσια να χαρούν τη συμμετοχή τους σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση και –ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα για οποιαδήποτε ομάδα- να απολαύσουν την εμπειρία των τελικών ενός πανελληνίου πρωταθλήματος. Ήδη όλες οι ομάδες είναι νικήτριες.

 

Πάρις Ευαγγελίου

Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΟ Μαρκοπούλου

 

http://aom.gr/article/volley/paris-evaggeliou-ena-megalo-euxaristw-stous-xorigous-mas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Πέμπτη 21/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο 21/10/2021 κατά το διάστημα 11:30 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

1-27/10 Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ