Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Μαρκοπούλου, για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Μαρκοπούλου, για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας

10.08.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                    Ημερομηνία: 10/8/2021
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Χ. ΜΕΘΕΝΙΤΗ
ΤΗΛ.: 22990-20174, 20175, 20176

 

Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα αλληλεγγύης

του Δήμου Μαρκοπούλου, για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας 

Συγκινητική αποδείχτηκε η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Μαρκοπούλου για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας.

Στην τριήμερη διάρκεια της δράσης, που πραγματοποιήθηκε στις 6, 7 και 9 Αυγούστου, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων και συσκευασμένου εμφιαλωμένου νερού, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικού υλικού και ζωοτροφών, που θα παραδοθεί στον πληγέντα Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Κόντρα στις συνθήκες της πολυετούς οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, που θα μπορούσε να παρασύρει τον καθένα στην ευκολία της ψευδαίσθησης μιας προσωπικής ασφάλειας μέσω του ατομικισμού, οι συμπολίτες μας απόδειξαν για μια ακόμη φορά την έμπρακτη ευαισθησία και ανθρωπιά τους, που αποτελούν και τα απαραίτητα θεμέλια μιας υγιούς κοινωνίας. 

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση βοήθειά τους στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές και για την ελπίδα που χαρίζουν σε όλους μας με το παράδειγμά τους.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να ευχαριστήσει επίσης την εταιρεία ACS Courier, που ανέλαβε τη δωρεάν αποστολή των παραπάνω ειδών.

 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

Μένη Βαμποράκη

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

Krav Maga

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ

EUROPE