Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Το μήνυμα του Δήμαρχου Μαρκοπούλου για τη παρουσία των κοριτσιών του ΑΟΜ στους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων

Το μήνυμα του Δήμαρχου Μαρκοπούλου για τη παρουσία των κοριτσιών του ΑΟΜ στους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων

10.08.2021 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

10/8/2021

Το μήνυμα του Δήμαρχου Μαρκοπούλου για τη παρουσία των κοριτσιών του ΑΟΜ στους τελικούς των πανελληνίων πρωταθλημάτων

 

Οι αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου συμμετέχουν ακόμη μία φορά σε τελικά πανελλήνιου πρωταθλήματος και μάλιστα με δύο ομάδες, τόσο αυτή των κοριτσιών Κ20 όσο και αυτή των Κ18.

Το όνομα του Μαρκοπούλου ταξιδεύει ξανά εκτός συνόρων του Δήμου μας και πρωταγωνιστεί σε ακόμη μία αθλητική διοργάνωση. Ευχόμαστε αυτή η φορά να αποδειχθεί η ξεχωριστή μέχρι τώρα, που το Μαρκόπουλο θα κατακτήσει την κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Προς τις αθλήτριες και τους προπονητές, οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας. Είτε επιστρέψετε με το τρόπαιο, είτε όχι, είστε ήδη νικητές και μας κάνατε για ακόμη μία φορά υπερήφανους.

Είμαι σίγουρος πως ο Δήμος Μουζακίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα διοργανώσουν δύο καθ’ όλα άρτιους τελικούς και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την φιλοξενία των ομάδων μας.

Εύχομαι στις ομάδες των δύο τελικών να χαρούν τα παιχνίδια, χωρίς τραυματισμούς. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο που η χώρα και συμπολίτες μας δοκιμάζονται απ’ άκρη σ’ άκρη με συνεχόμενες πυρκαγιές, ο υγιής ανταγωνισμός της νεολαίας μας αποτελεί ένα φως αισιοδοξίας και χαράς μέσα στο σκοτάδι.

 

O Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ