Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Δράση Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την επιμόρφωση σε ζητήματα παιδικής προστασίας, την αναγνώριση και την αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης

Δράση Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την επιμόρφωση σε ζητήματα παιδικής προστασίας, την αναγνώριση και την αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης

09.02.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Κοινωνική Υπηρεσία

Έπειτα από την δράση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, τον Νοέμβριο του 2023, επανέρχεται με τη διοργάνωση επιμόρφωσης σε ζητήματα παιδικής κακοποίησης.

Στα πλαίσια της συνεργασίας και της δικτύωσης με υπηρεσίες και φορείς, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, θα πραγματοποιήσει συνάντηση – ενημέρωση με τον Φορέα – Σωματείο «ΕΛΙΖΑ», την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. έως 12.00 μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, στην οδό Κ. Παπαδημητρίου 33 (4ος όροφος).

Η συνάντηση αφορά την επιμόρφωση των επαγγελματιών κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων, που εργάζονται στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, πάνω σε ζητήματα παιδικής προστασίας, την αναγνώριση και την αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK