Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Δελτία Τύπου » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» επαναλειτουργεί και παρουσιάζει τη βιογραφική ταινία «Priscilla», τη δραματική κωμωδία «Τα Παιδιά του Χειμώνα» και τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» επαναλειτουργεί και παρουσιάζει τη βιογραφική ταινία «Priscilla», τη δραματική κωμωδία «Τα Παιδιά του Χειμώνα» και τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα»

08.02.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» επαναλειτουργεί και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη βιογραφική ταινία «Priscilla» και τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα». Για 2η εβδομάδα συνεχίζεται η προβολή της δραματικής κωμωδίας «Τα Παιδιά του Χειμώνα».

Προγραμματισμός προβολών 8 – 14 Φεβρουαρίου 2024:

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024
19:15 «Priscilla»
21:30 «Τα Παιδιά του Χειμώνα»

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου έως και Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024
17:15 «Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα» (μεταγλωττισμένο)
19:15 «Priscilla»
21:30 «Τα Παιδιά του Χειμώνα»

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου έως και Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024
19:15 «Priscilla»
21:30 «Τα Παιδιά του Χειμώνα»

PRISCILLA – Α΄ προβολής

Σκηνοθεσία και σενάριο: Sofia Coppola
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Cailee Spaeny, Jacob Elordi, Dagmara Dominczyk
Παραγωγή: Sofia Coppola, Lorenzo Mieli, Youree Henley
Εκτελεστική παραγωγή: Priscilla Presley, Roman Coppola, Fred Roos, Chris Hatcher

Όταν η έφηβη Priscilla Beaulieu συναντά τον Elvis Presley σε ένα πάρτι, ο άντρας που είναι ήδη ένας σούπερ σταρ του ροκ εν ρολ, γίνεται κάποιος άλλος σε ιδιωτικές στιγμές: ένας συναρπαστικός σύντροφος, ένας σύμμαχος στη μοναξιά, ένας ευάλωτος καλύτερος φίλος.

Μέσα από τα μάτια της Priscilla, η Sofia Coppola αφηγείται την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου, με την μεγάλη αγάπη, αλλά και τον ταραχώδη γάμο, από την εποχή που εκείνος υπηρετούσε στο στρατό, μέχρι τη ζωή στο ονειρεμένο κτήμα του, την Graceland, σε αυτό το πορτρέτο της αγάπης, της φαντασίας και της φήμης.

 

Τα Παιδιά του Χειμώνα – 2η εβδομάδα προβολής
(The Holdovers)

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Σενάριο: Ντέιβιντ Χέμινγκσον
Παραγωγή: Μαρκ Τζόνσον, Μπιλ Μπλοκ, Ντέιβιντ Χέμινγκσον
Εκτέλεση Παραγωγής: Κρις Στίνσον, Τομ Γουίλιαμς, Άντριου Γκόλοβ, Τομ Ζάντρα
Πρωταγωνιστούν: Πολ Τζιαμάτι, ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ, Ντόμινικ Σέσα

Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, η ταινία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ» ακολουθεί ένα στριμμένο καθηγητή (Πολ Τζιαμάτι) σε ένα Αμερικανικό Κολέγιο υψηλού κύρους, ο οποίος υποχρεώνεται να παραμείνει στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του για να προσέχει λίγους σπουδαστές του, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε. Τελικά, αναπτύσσει μία απίθανη σχέση με έναν από αυτούς – έναν κατεστραμμένο, ιδιοφυή ταραχοποιό (ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντόμινικ Σέσα) και την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία έχασε μόλις τον γιο της στον πόλεμο του Βιετνάμ (ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ).

 

Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή ΣφαίραΑ΄ προβολής
(Maya the Bee 3: The Golden Orb)

Σκηνοθεσία: Νόελ Κλίρι
Δανείζουν τη φωνή τους οι ηθοποιοί: Σαββίνα Γεωργίου, Αντώνυ Παπαμιχαήλ, Άρης Κυπριανού, Πλάτωνας Μουρατίδης, Μαριλένη Σταύρου, Ανδρέας Τσελεπός, Μαριάν Κυπριανού, Ευρώς Βασιλείου

Η πιο διάσημη Μέλισσα του κόσμου επιστρέφει με νέους μπελάδες!

Όταν η Μάγια έχει βαρεθεί να είναι κλεισμένη λόγω του χειμώνα, το σκάει νωρίς με τον φίλο της Γουίλι και αναλαμβάνουν μία άκρως μυστική αποστολή! Τους έχει ανατεθεί η προστασία του ιερού «σπόρου» και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παλιόφιλους τους, Άρνι και Μπάρνι, για να παραδώσουν τον σπόρο στη νέα του κατοικία, στην κορυφή του μυστηριώδους βουνού Μπονζάι. Αλλά όταν ο «σπόρος» εκκολάπτεται, η Μάγια και ο Γουίλι, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής τους, μία μικροσκοπική και εύθραυστη πριγκίπισσα που ακούει στο όνομα Σμους! Αυτή η περιπέτεια είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτό που διαπραγματεύτηκαν αρχικά, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με κυνηγούς κεφαλών, κακοποιούς και ατρόμητους εχθρούς, για να οδηγήσουν τη χαμένη πριγκίπισσα στην ορεινή της αποικία, η οποία απειλείται από έναν πόλεμο και κάποια αδίστακτα αρπακτικά. Ο Γουίλι ανασύρει μία πλευρά του εαυτού του που δεν περίμενε, καθώς προστατεύει τη μικροσκοπική πριγκίπισσα. Για να σωθεί η πριγκίπισσα και η αποικία της, η Μάγια πρέπει να μάθει, ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι απλώς μία έννοια, αλλά και κάτι που πρέπει να κατακτηθεί!

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/kinimatografos-artemis-markopoulo/

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

(DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK