Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Σε τροχιά υλοποίησης το νέο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

Σε τροχιά υλοποίησης το νέο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

26.10.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση


Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια ακόμη αλλαγή σελίδας για το Δήμο Μαρκοπούλου, καθώς το νέο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη, μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης, μετά τη σημερινή υπογραφή στις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», της σύμβασης ανάθεσης της μελέτης κατασκευής, ύψους 203.000 ευρώ.

Κατά την παρουσία τους στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Μένη Βαμποράκη, δήλωσαν:

«Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό θα απολαμβάνουν σύντομα ένα ολοκαίνουργιο και απόλυτα κατάλληλο 9θέσιο Δημοτικό Σχολείο, δυναμικότητας 225 μαθητών, κλείνοντας οριστικά μια ολόκληρη 20ετία, όπου ήταν αναγκασμένοι να λειτουργήσουν σε ένα ενοικιαζόμενο κτίριο, δεδομένης ακαταλληλότητας».
Η Περιφέρεια Αττικής, η οποία χρηματοδοτεί το έργο, παρέστη δια του Περιφερειάρχη Γεωργίου Πατούλη, ενώ από τις ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. ο Πρόεδρος Τιμολέων Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Αθανάσιος Γιάνναρης και ο Γενικός Διευθυντής Έργων Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα, τη συνέχιση της βελτίωσης των υποδομών του σε όλους τους τομείς. Ο κύκλος εξωστρέφειας που εγκαινίασε κατά την πρώτη περίοδο διοίκησης, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο την επόμενη πενταετία. Το άνοιγμά προς το μέλλον είναι μονόδρομος, με στόχο την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των δημοτών του.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK