Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Παράταση μέχρι 16/7/2023 στην υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή παιδιών στα Δημοτικά Κ.Δ.ΑΠ. Μαρκοπούλου

Παράταση μέχρι 16/7/2023 στην υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή παιδιών στα Δημοτικά Κ.Δ.ΑΠ. Μαρκοπούλου

13.07.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Παιδεία

Όσοι γονείς και κηδεμόνες επιθυμούν τα παιδιά τους ηλικιών 5-12 ετών να συμμετέχουν δωρεάν στις πλούσιες δραστηριότητες των Κ.Δ.ΑΠ. Μαρκοπούλου θα πρέπει να σπεύσουν να εξασφαλίσουν το σχετικό voucher της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024 της Ε.Ε.Τ.Α.Α.Α  Α.Ε..

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την ειδική εφαρμογή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr) με την χρήση των κωδικών Taxisnet των ενδιαφερομένων για όλους τους Α.Φ.Μ. έχει παραταθεί μέχρι 16 Ιουλίου 2023.

Οι προσωρινοί πίνακες των αποτελεσμάτων αναμένεται να εκδοθούν στις 18 Ιουλίου και το διάστημα υποβολής ενστάσεων έχει οριστεί 19 – 21 Ιουλίου, ενώ οι οριστικοί πίνακες θα αναρτηθούν στις 25 Ιουλίου. Όσοι βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες θα λάβουν την «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου να εγγράψουν το τέκνο τους στα Κ.Δ.ΑΠ. Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο τρόπος, η διαδικασία και η ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στις σχετικές οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr).

Σε περίπτωση που ενδιαφερόμενοι γονείς αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην συμπλήρωση της απαιτούμενης αίτησης μπορούν να απευθυνθούν στο Δήμο Μαρκοπούλου για τη συμπλήρωσή της στο Γραφείο Παιδείας στο Πόρτο Ράφτη (δ/νση: Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 576, 190 23 Πόρτο Ράφτη, τηλ: 22990-71706, πληροφορίες: κα Ελένη Τσατσαρώνη) καθώς και στα Γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο Μαρκόπουλο (δ/νση: Παπαδημητρίου 44, Μαρκόπουλο, 4ος όρ., τηλ: 22990-20174, πληροφορίες: κα Βιβή Δημητρίου).

Προσκαλούμε τους μαθητές σε ένα μοναδικό ταξίδι γνώσεων και εμπειρικής μάθησης μέσα από το παιχνίδι, την ανακάλυψη και την εξερεύνηση που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την όρεξή τους για δημιουργία, προάγοντας την σωματική διάπλαση και την πνευματική ανάπτυξη!

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK