Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Σταδιακή αποκατάσταση της υδροδότησης μετά την αντικατάσταση τμήματος του αγωγού στις οδούς Νίκης, Μιχαιρίνα και Ανεμώνης στο Μαρκόπουλο

Σταδιακή αποκατάσταση της υδροδότησης μετά την αντικατάσταση τμήματος του αγωγού στις οδούς Νίκης, Μιχαιρίνα και Ανεμώνης στο Μαρκόπουλο

22.06.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Κατά την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων πόλεως Μαρκοπούλου – Γ΄ Φάση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Νίκης, Μιχαιρίνα και Ανεμώνης, παρουσιάστηκαν αλλεπάλληλες θραύσεις στον αγωγό της ύδρευσης, λόγω των δονήσεων που προκαλούνται από τα έργα που εξελίσσονται, με αποτέλεσμα τη διαρροή νερού.

Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης με υπεράνθρωπες επεμβάσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες, εχθές Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των θραύσεων.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα το πρωί (Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023), το πρόβλημα εντεινόταν, δεδομένου, ότι παρουσιάζονταν νέες θραύσεις σε τμήματα κατάντι του αγωγού. Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε η αντικατάσταση τμήματος του πεπαλαιωμένου αγωγού ύδρευσης από νέου τύπου σωλήνα PVC, στο εν λόγω σημείο και σε μήκος 15 μέτρων.

Ο εργολάβος του δικτύου ακαθάρτων συνέδραμε στην αποκατάσταση, διαθέτοντας τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και τα απαιτούμενα υλικά.

Ζητάμε την κατανόησή σας για την ταλαιπωρία και ενημερώνουμε, ότι έχει αρχίσει η ομαλή υδροδότηση του δικτύου στη συγκεκριμένη περιοχή, που επλήγη το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK