Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » 2η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»: Ο Δήμος Μαρκοπούλου ήταν εκεί!

2η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»: Ο Δήμος Μαρκοπούλου ήταν εκεί!

22.06.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση


Με σύνθημα «Οκτώ δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης ασθενών με καρκίνο», το Δημαρχιακό Μέγαρο στον Γέρακα, άνοιξε την αγκαλιά του την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και υποδέχτηκε όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», ένα διαδημοτικό ετήσιο θεσμό συμπαράστασης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ασθενείς με καρκίνο.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας με αίσθημα ευθύνης συμμετείχε στην κοινή δράση 2η «ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και των οκτώ Δήμων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.


Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης σε δήλωσή του ανέφερε: «Με σύνθημα “Μόνοι μας δεν επαρκούμε ίσως ούτε για τα μικρά. Όλοι μαζί μπορούμε και τα μικρά και τα μεγάλα”, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη από υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. Σας καλώ όλες και όλους στη μεγάλη αγκαλιά ανακούφισης των ασθενών με καρκίνο προσφέροντας σεβασμό και αγάπη στους πάσχοντες συνανθρώπους μας!»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK