Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Επίσκεψη του ΚΑΠΗ στον Πύργο Βασιλίσσης

Επίσκεψη του ΚΑΠΗ στον Πύργο Βασιλίσσης

31.05.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
«ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»
Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Δημοσθ. Σωτηρίου
190 03 Μαρκόπουλο
email: [email protected]
ΚΑΠΗ
Τηλ. 22990 22579 (περιοχή Μαρκοπούλου)
Τηλ. 22990 75311 (περιοχή Πόρτο Ράφτη)
 

Μαρκόπουλο, 31 Μαΐου 2022

 

Επίσκεψη του ΚΑΠΗ στον Πύργο Βασιλίσσης

Στις 17 Μαΐου 2022, το ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου, επισκέφτηκε τον Πύργο Βασιλίσσης.

Μετά από 2 χρόνια αδράνειας λόγω Covid-19, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη δεύτερη προγραμματισμένη απόδραση του ΚΑΠΗ για το μήνα Μάϊο.

To κτήμα του Πύργου Βασιλίσσης γεννήθηκε από το όραμα της βασίλισσας Αμαλίας για τη δημιουργία μιας πρότυπης αγροτικής εγκατάστασης, στην οποία θα δοκιμάζονται καινούριες παραγωγικές μέθοδοι για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωπονίας. Τα αμπέλια ήταν μια από τις πρώτες καλλιέργειες του κτήματος.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ, αφού ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του κτήματος, δοκίμασαν τις εκλεκτές ποικιλίες κρασιών, βιολογικής καλλιέργειας, με τη συνοδεία εξαιρετικών τυριών, αλλαντικών κ.α. και μυήθηκαν στα μυστικά του κρασιού, με ένα μάθημα γευσιγνωσίας.

Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Μαΐου ολοκληρώθηκαν και στο Πρόγραμμα που διανέμεται στους χώρους του ΚΑΠΗ, τα μέλη μπορούν να πληροφορηθούν τις αποδράσεις και εκδρομές του Ιουνίου.

Το ΚΑΠΗ είναι ανοιχτό για εγγραφές νέων μελών. Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις υπόλοιπες δραστηριότητες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 22990 22579 για την περιοχή του Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου και Γκλιάτη 1) και 22990 75311 για την περιοχή του Πόρτο Ράφτη (Αγ. Νικολάου 1).

Το πρόγραμμα Μαΐου και Ιουνίου 2022 μπορείτε να το δείτε αναρτημένο στο: http://www.vravronios.gr/page/10205/programma-kaph-maios-ioynios-2022

Για την εγγραφή και τη συμμετοχή στις εκδρομές, απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΩΝΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ