Επιλέξτε Page

Αρχική » Αρχική » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 3ης ΘΕΣΗΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 3ης ΘΕΣΗΣ

04.05.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, Τ.Κ.:19003
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ: 22990-20121
Fax: 22990-24009
E-mail: [email protected]
 

Μαρκόπουλο, 4/5/2022


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, τα κορίτσια της ομάδας Κ20 του Α.Ο. Ομίλου Μαρκοπούλου Revoil, μας έκαναν για μια ακόμη χρονιά υπερήφανους!

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες μιας πρωτόγνωρης περιόδου με αλλεπάλληλες κρίσεις, οι αθλήτριες και η ομάδα μας, κατάφεραν με πολλή και μακρόχρονη δουλειά, όχι μόνο να διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και να εδραιωθούν ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, με οκτώ παρουσίες στα τελευταία εννέα final4 Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια μας, πρωτίστως στις αθλήτριες, αλλά και σε όσους συμβάλλουν στη συνεχόμενη επιτυχημένη πορεία τους, στην προπονήτρια και τους συνεργάτες της, στη διοίκηση της ομάδας και στις οικογένειες των αθλητριών.

Αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας και ένα σπάνιο και σταθερό πρότυπο για όλους μας, σε μια εποχή που όλα ανατρέπονται.

Αποτελούν την καλύτερη απόδειξη, ότι με την ομαδικότητα, τον προγραμματισμό και τη σκληρή δουλειά, μπορούν να επιτευχθούν ακόμα και οι δυσκολότεροι στόχοι!

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους πορεία!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης

Η Αντιδήμαρχος
Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού
και Κοινωνικής Πρόνοιας

Μένη Βαμποράκη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ