Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Άκρως παραγωγικό το κλίμα συνεργασίας στη συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά

Άκρως παραγωγικό το κλίμα συνεργασίας στη συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά

18.02.2022 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 18/2/2022

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Άκρως παραγωγικό το κλίμα συνεργασίας στη συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη

με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά

 

Άκρως παραγωγικό ήταν το κλίμα συνεργασίας που αναπτύχθηκε κατά τη συνάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη, με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά, χθες Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.

Εγκάρδια ήταν η υποδοχή που επιφύλασσε ο Υφυπουργός στο γραφείο του, όπου παρά το επιβαρυμένο του πρόγραμμα, ενημερώθηκε διεξοδικά από τον Αντιδήμαρχο, τόσο για τις ανάγκες που παρουσιάζει ο Δήμος κατά την τρέχουσα περίοδο, όσο και για την εξέλιξη των θεμάτων αρμοδιότητας του.

Χαρακτηριστική της χθεσινής συνάντησης, ήταν άλλωστε και η δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Αϊδινιώτη, ότι «όταν υπάρχει καλή διάθεση, πολλά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν»!

Τώρα που διαφαίνεται ένα φως διεξόδου από την υγειονομική κρίση, ο Δήμος Μαρκοπούλου έχει ήδη αναπτύξει μια δυναμική εξωστρέφεια, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την άμεση και στενή συνεργασία με ανώτατους θεσμικούς παράγοντες, επιδιώκοντας να «εξοπλιστεί» με όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες του 21ου αιώνα.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την περιπέτεια δράσης «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», την ταινία τρόμου «ABIGAIL» και για 4η εβδομάδα τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «KUNG FU PANDA 4» (18 – 24/4)

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την περιπέτεια δράσης «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ», την ταινία τρόμου «ABIGAIL» και για 4η εβδομάδα τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «KUNG FU PANDA 4» (18 – 24/4)

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK