Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Συνάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  στο Ελληνικό Κτηματολόγιο για τις ιδιοκτησίες της Βραυρώνας  

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  στο Ελληνικό Κτηματολόγιο για τις ιδιοκτησίες της Βραυρώνας  

23.11.2021 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                          Μαρκόπουλο, 23/11/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών  στο Ελληνικό Κτηματολόγιο για τις ιδιοκτησίες της Βραυρώνας  

Αγαπητοί Συμπολίτες,

    Την Παρασκευή 19/11/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ στο Χολαργό προκειμένου να επιλυθεί  το  σοβαρό  ζήτημα που απασχολεί τουλάχιστον 463 συμπολίτες μας, ιδιοκτήτες 264 ιδιοκτησιών  συνολικής έκτασης 920 στρεμμάτων  στην περιοχή της Βραυρώνας (πρώην κτήμα Συνεταιρισμού ΜΑΡΚΟ).

   Το πρόβλημα αφορά την εσφαλμένη καταχώρηση τους στο λειτουργούν κτηματολόγιο Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Κολιαβασίλης, η αν. προϊσταμένη  Τεχνικών Υπηρεσιών κα. Ελένη Πετούρη καθώς και ο βουλευτής κ. Βασίλης Οικονόμου και ο Δ/ντης Πολιτικου Γραφείου, κ. Αντώνης Κουλουβράκης.

   Ο Αντιδήμαρχος και η αν. Προϊσταμένη, αιτήθηκαν τη μεταφορά των ιδιοκτησιών αυτών στο λειτουργούν Κτηματολόγιο Δήμου Μαρκοπούλου όπως αυτές είχαν αναρτηθεί το 2016.

    Ο κ. Στέφανος Κοτσώλης  γεν. Διευθυντής του Ελληνικού Κτηματολογίου , η κα. Ρένα Κουκούτση προϊσταμένη Τμήματος  Νομικής Υποστήριξης Κτηματολογίου και η κα. Μαρία Κασάπη Δ/ντρια Λειτουργούντος Κτηματολογίου υποσχέθηκαν ότι θα προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ