Αρχική » Δελτία Τύπου » Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου με τον νέο Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου με τον νέο Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

27.01.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                              Μαρκόπουλο, 27/1/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου

με τον νέο Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

 

 

Στο πλαίσιο των επαφών του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη με θεσμικούς παράγοντες, συναντήθηκε χθες Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, με τον νέο αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργικό Γραφείο σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη, οι δύο άντρες, αφού συνεχάρησαν τον Υπουργό και του ευχήθηκαν καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα, είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν εκτενώς για τα σημαντικότερα θέματα και ανάγκες του Δήμου Μαρκοπούλου.

Έχοντας αποτελέσει το “πρόσωπο” της Κυβέρνησης στη κρίσιμη περίοδο της πανδημίας και όχι μόνο, μέσω της θέσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο Υπουργός έχει καταγράψει σημαντική εμπειρία στην “πρώτη γραμμή” του πολιτικού βίου. Επιπρόσθετα,  η θητεία και οι εισηγήσεις του – μεταξύ άλλων – στον τομέα της δημοσιονομικής πολιτικής, διαγράφει ένα σπάνιο προφίλ πολιτικού, που μπορεί να συνδυάσει “ψυχρά” τεχνοκρατικά στοιχεία και αριθμούς με τον καθημερινό πολιτικό διάλογο και επικοινωνία.

Ελπίζουμε αυτές οι περγαμηνές και παρακαταθήκη, να αξιοποιηθούν στο μέγιστο και στο δύσκολο “στίβο” της διαχείρισης των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος των Δήμων, με τελικό αποδέκτη τους ίδιους τους πολίτες.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, είναι ημέρα σύμβολο για τους αγώνες των γυναικών ενάντια σε κάθε μορφή βίας και καταπίεσης, στην εργασία, την κοινωνία, την οικογένεια.

Διαβάστε Περισσότερα
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία (νήπια – προνήπια), καθώς και στα Δημοτικά Σχολεία, για το εκπαιδευτικό έτος 2021 – 2022, πραγματοποιούνται από Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 έως και Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

10/3: Εκφοβισμός και έκφραση Βίας ανηλίκων στις ημέρες Covid 19

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ