Αρχική » Ανακοινώσεις Φορέων » Ίδρυση τμήματος σκακιού Α.Ο. Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου

Ίδρυση τμήματος σκακιού Α.Ο. Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου

03.11.2020 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

 

Ίδρυση τμήματος σκακιού ΑΟ Μαρκοπούλου

σε συνεργασία με τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου

 

Μία ιστορική απόφαση προέκυψε από τις Συνελεύσεις της περασμένης Παρασκευής (30/10/2020), τόσο στον Αθλητικό Όμιλο Μαρκοπούλου όσο και στον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου, καθώς αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο Ομίλων και η ίδρυση τμήματος σκακιού στον ΑΟΜ.

Η απόφαση πάρθηκε με καθολική αποδοχή της πρότασης και από τις δύο πλευρές, με αποκλειστικό γνώμονα την ακόμη δυναμικότερη και πιο ισχυρή συνέχιση της διάδοσης του Σκακιού στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Την ικανοποίησή του για αυτή τη νέα προσπάθεια, εξέφρασε ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, Πάρις Ευαγγελίου, αναφέροντας: “Η προσθήκη ενός ακόμη αθλήματος στην οικογένεια του ΑΟΜ είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό το άθλημα είναι το Σκάκι και γεννάται μέσα από μία συνεργασία με έναν σημαντικό Όμιλο, όπως τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου. Η συνεργασία επετεύχθη σε κλίμα απόλυτης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αυτό δημιουργεί ακόμη πιο ισχυρές βάσεις για την δημιουργία ενός νέου τμήματος. Οι άνθρωποι του ΟΣΠΡΜ θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σε αυτό το νέο τμήμα και καλούμε κάθε φίλο, όχι μόνο του Σκακιού, να το γνωρίσει και να το στηρίξει!”.

Ευκαιρίας δοθείσης από την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στον Νοέμβριο ελέω νέων μέτρων για τον κορωνοϊό, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ίδρυσης του τμήματος και οι μεταγραφές των αθλητών από τον ΟΣΠΡΜ, ώστε να ξεκινήσουν νέες εγγραφές και να δρομολογηθεί η έναρξη και ο προγραμματισμός των μαθημάτων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

*Η νέα αυτή προσπάθεια, αφιερώνεται στον Αριστοτέλη Μάργα, που αποτέλεσε άριστο φίλο και υπεύθυνο αθλητικού τμήματος του Ομίλου Σκακιού Πόρτο Ράφτη-Μαρκοπούλου και δυστυχώς χάσαμε πρόσφατα.


Για το Γραφείο Τύπου ΑΟ Μαρκοπούλου

http://aom.gr/aom/articles/idrisi-tmimatos-skaki-ao-markopoulou

 

 

Ανακοίνωση του Ομίλου Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου:

 

Θέμα: Ένταξη ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ στο Αθλητικό Σωματείο Α. Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ   

 

Αγαπητοί  Συναθλητές και Γονείς και Φίλοι του Σκακιού

Την Παρασκευή που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν σε   επίπεδο αποφάσεων, οι σχετικές  ενέργειες που πρόκειται να γίνουν προκειμένου  να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ένταξης.

Η απόφαση υπήρξε ΟΜΟΦΩΝΗ  να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε  ένα ΙΣΧΥΡΟ  ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ  (ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ)  ΣΚΑΚΙΟΥ στα όρια του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ  υπό την  σκέπη του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΑΟΜ

ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ  αυτή  ή ενέργεια, υπήρξε από ΠΑΛΙΑ  στο πίσω μέρος του μυαλού πολλών από εμάς και είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ για να  αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις  και δυσκολίες της εποχής  ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ να βάλουμε ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ  για το μέλλον.

Τόσο η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Αθλητικού Σωματείου ΑΟΜ  όσο και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του  ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ  δήλωσαν την ΘΕΣΗ τους ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ την ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ  και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ των ΜΙΚΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ  και την  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ  η οποία στήριξε   αυτή την ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΕΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΝΩΣΗ που αποτελεί ένα ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΠΡΟΟΔΟΥ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ως  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ  οφείλω να  ΑΝΑΦΕΡΩ ότι η απόφαση για ΕΝΤΑΞΗ  υπήρξε ΚΑΘΟΛΙΚΗ και αυτό δείχνει τον ΒΑΘΜΟ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ για την κίνηση αυτή

Ως εκ τούτου  μετά και από τις αποφάσεις  της  30ης Οκτωβρίου  ΠΑΥΕΙ να ισχύει το  «ΤΑΞΙΔΙ» του  ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ  και ΕΝΑ  ΝΕΟ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ υπό  του Αθλητικού Σωματείου  ΑΟΜ  στον ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Ταυτόχρονα  ενημερώνουμε του φίλους μας  ότι  ΣΤΑΔΙΑΚΑ  οι  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ και τα  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ του ΟΜΙΛΟΥ  θα μεταφερθούν  στον ΑΟΜ  και στα μέσα που διαθέτει.

 

Μετά τιμής

Ο ΓΓ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ 

Αθανάσιος Λιόσης 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ