Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ο Δήμος Μαρκοπούλου μεταφέρει το Άγιο Φως στα σπίτια των δημοτών.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου μεταφέρει το Άγιο Φως στα σπίτια των δημοτών.

08.04.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 8/4/2020

Ο Δήμος Μαρκοπούλου μεταφέρει το Άγιο Φως στα σπίτια των δημοτών.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου τις τελευταίες ημέρες σχεδίασε και είναι έτοιμος, ώστε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 18/4/2020, το Άγιο Φως να μεταφερθεί στις οικίες των δημοτών μας, χωρίς κανείς να χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός σπιτιού.

Συγκεκριμένα, την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός έχουν αναλάβει με απόλυτο σεβασμό η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, η Πολιτική Προστασία και η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Μαρκοπούλου – Κουβαρά, οι οποίοι με την συνδρομή εθελοντών θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Αμέσως μετά την άφιξη του Αναστάσιμου Φωτός στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” και σε συνεργασία με τις τοπικές Ενορίες, θα ξεκινήσει η διανομή του Φωτός στα σπίτια του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη στα μεταλλικά φαναράκια που θα έχουμε αφήσει όλοι όσοι το επιθυμούμε έξω από το σπίτι μας.

Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες πληροφορίες.

Προς το παρόν συνεχίζουμε να προφυλασσόμαστε από τον κορονοϊό, μένοντας σπίτι και προμηθευόμαστε το απαραίτητο μεταλλικό φαναράκι για να μας μεταφερθεί στο σπίτι το Άγιο Φως.

Στις πρωτοφανούς δυσκολίας ημέρες που βιώνουμε, ας αφήσουμε το Φως της Ανάστασης του Χριστού να ζεστάνει και να φωτίσει με ελπίδα το μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ