Επιλέξτε Page

Αρχική » Αρχική » Μηνύματα ανθρωπισμού και ελευθερίας έδειξε ο «δείκτης» της παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Τικ Τακ Ντο», στο Δημοτικό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

Μηνύματα ανθρωπισμού και ελευθερίας έδειξε ο «δείκτης» της παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Τικ Τακ Ντο», στο Δημοτικό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

29.07.2019 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 29/7/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Μηνύματα ανθρωπισμού και ελευθερίας έδειξε ο «δείκτης»

της παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Τικ Τακ Ντο»,

στο Δημοτικό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

 

 

Μηνύματα ανθρωπισμού και ελευθερίας έδειξε ο «δείκτης» της παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Τικ Τακ Ντο», που παρουσίασε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και η Ομάδα PlaRou, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου, την Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου. 

 

Ο Βακάι με τη βοήθεια του αστεριού, περνώντας από διαφορετικά μέρη και πολιτισμούς και με τη συνοδεία κλασικής μουσικής, έβαλε και πάλι το ρολόι του Ντο σε λειτουργία και έγινε ο νέος βασιλιάς του χωριού.

 

Ωραίοι διάλογοι με φαντασία και χιούμορ, κλασική μουσική και διδακτισμός για σεβασμό στη διαφορετικότητα, στην ελεύθερη έκφραση της γνώμης και την ανάπτυξη της προσωπικότητας, χωρίς περιορισμούς.

 

Ευχαριστούμε τους μικρούς θεατές, που δεν ξέχασαν τις Κοινωνικές μας δομές, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

3/12 Δωρεάν προληπτικός διαγνωστικός έλεγχος μνήμης στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

25/11-1/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

20-21/11 ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ 2

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ