Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θέτει υπόψιν των συμπολιτών μας και καταγγέλλει συγκεκριμένα φαινόμενα που παρατηρούνται και έχουν ως συνειδητό στόχο, να επιδεινώσουν σημαντικά το υπαρκτό πρόβλημα της Καθαριότητας, στο Πόρτο Ράφτη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θέτει υπόψιν των συμπολιτών μας και καταγγέλλει συγκεκριμένα φαινόμενα που παρατηρούνται και έχουν ως συνειδητό στόχο, να επιδεινώσουν σημαντικά το υπαρκτό πρόβλημα της Καθαριότητας, στο Πόρτο Ράφτη.

23.05.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 22/5/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου,  θέτει υπόψιν των συμπολιτών μας και καταγγέλλει συγκεκριμένα φαινόμενα που παρατηρούνται και έχουν ως συνειδητό στόχο, να επιδεινώσουν σημαντικά το υπαρκτό πρόβλημα της Καθαριότητας, στο Πόρτο Ράφτη.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, παρατηρούνται απαράδεκτες και μεθοδευμένες ενέργειες, οι οποίες φαίνεται να έχουν ως σκοπό, την περαιτέρω επιδείνωση του προβλήματος, της Αποκομιδής των Απορριμμάτων, στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να απομακρυνθούν τα Απορρίμματα, τα οποία έχουν εναποτεθεί ανεξέλεγκτα, ενθάδεν – κείθεν, δημιουργώντας αυτοσχέδιες Χωματερές, έχει όμως να αντιμετωπίσει ακόμη περισσότερα προβλήματα, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με Περιστατικά, που μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, όπως τα εξής:

 

1) Κάδοι Απορριμμάτων, αναποδογυρισμένοι ή βανδαλισμένοι,

2) Επιτήδειο άνοιγμα Σακουλών και ρίψη πολλών Απορριμμάτων, κατά μήκος ολόκληρων οδών, όπως συνέβη, την Δευτέρα, 20 Μαΐου, κατά μήκος της οδού Σωτήρος, μπροστά από τα Σχολεία, στο Πόρτο Ράφτη,

3) Ρίψη νέων, ογκωδών Απορριμμάτων στις αυτοσχέδιες χωματερές, λίγες μόλις ημέρες μετά τον πλήρη και ενδελεχή καθαρισμό τους, από τα Συνεργεία του Δήμου!

Όπως μπορείτε να δείτε στις Φωτογραφίες, σημεία που καθαρίστηκαν πλήρως πριν από μερικές ημέρες, έχουν ήδη «γεμίσει» Απορρίμματα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει παρατηρηθεί ρίψη ογκωδών υλικών ακόμη και με .. Φορτηγά!

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, πρέπει να καταδικάζονται απερίφραστα από όλους μας και ελπίζουμε ότι, όσοι επιχειρούν να πλήξουν την δημόσια εικόνα της Πόλης μας, χρησιμοποιώντας παράνομους τρόπους, θα σταματήσουν ΑΜΕΣΑ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ