Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Για 8η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου συμμετέχει στην Εθελοντική Δράση «Let’s Do It Greece», με καθαρισμό της παραλίας Αγ. Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη!

Για 8η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου συμμετέχει στην Εθελοντική Δράση «Let’s Do It Greece», με καθαρισμό της παραλίας Αγ. Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη!

01.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                  Μαρκόπουλο, 1/4/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

 

Για 8η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου

συμμετέχει στην Εθελοντική Δράση «Let’s Do It Greece»,

με καθαρισμό της παραλίας Αγ. Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη!

 

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» συμμετέχουν και σας προσκαλούν στην Εθελοντική Δράση «Let’s Do It Greece», με καθαρισμό της παραλίας Αγ. Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη! 

Για 8η συνεχή χρονιά, καλούμε όλους τους δημότες, Συλλόγους, τη Σχολική Κοινότητα, Οργανώσεις και Τοπικούς Φορείς, να συνδράμουν στη μεγάλη αυτή εθελοντική προσπάθεια, που διοργανώνεται στον Δήμο μας, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 10 το πρωί, με αφετηρία τον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη και κατεύθυνση το πρώην «Kalua», όπου θα ολοκληρωθεί η δράση, γύρω στις 12 το μεσημέρι. 

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για το Περιβάλλον, με την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, να χρωματίσουν και να ζωγραφίσουν τους κάδους της συγκεκριμένης περιοχής, με μέσα που θα τους παράσχει ο Δήμος, αφήνοντας το δικό τους μοναδικό «αποτύπωμα», Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου θα παραχωρήσει επίσης, σακούλες και γάντια στους συμμετέχοντες και φυσικά, τα απαραίτητα Απορριμματοφόρα, Φορτηγάκια καθώς και το Προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας, θα βοηθήσουν για την αποκομιδή των συλλεχθέντων απορριμμάτων.

Η περσινή αντίστοιχη εκστρατεία, ξεπέρασε σε συμμετοχές, το 1% του πληθυσμού, με περισσότερους από 128.000 εθελοντές και 3.500 φορείς σε 1.600 σημεία δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα!

Σας καλούμε και φέτος, να γίνουμε ακόμη περισσότεροι στη μεγάλη γιορτή, των εθελοντών του «Let’s Do It Greece», αποδεικνύοντας έμπρακτα, την αφοσίωση μας στο Περιβάλλον, μέσα από τον Εθελοντισμό και την Τέχνη! 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση ΕΟΙππασίας 4/8 για την επόμενη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη!

Ανακοίνωση ΕΟΙππασίας 4/8 για την επόμενη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους της ιππασίας και όσους βοήθησαν στην έγκαιρη απομάκρυνση των αλόγων και την μεταφορά τους στο Μαρκόπουλο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς και όσους με τις πολύτιμες πληροφορίες τους συνέβαλαν στην περισυλλογή των ελευθέρων αλόγων!.

Διαβάστε Περισσότερα
ANAKOINΩΣΗ 5/2021 ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ

ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας της Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Σεβόμενοι πάντα τους υγειονομικούς κανόνες και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία δημοτών και επισκεπτών, παίρνουμε αυτή την απόφαση και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ