Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Σημαντικές προσφορές, στον τομέα της Yγείας, εν όψει Χριστουγέννων, εξασφάλισε ο Δήμος Μαρκοπούλου για τα μέλη των ΚΑΠΗ!

Σημαντικές προσφορές, στον τομέα της Yγείας, εν όψει Χριστουγέννων, εξασφάλισε ο Δήμος Μαρκοπούλου για τα μέλη των ΚΑΠΗ!

05.12.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                       Μαρκόπουλο, 5/12/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                    

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Σημαντικές προσφορές, στον τομέα της Yγείας, εν όψει Χριστουγέννων, εξασφάλισε ο Δήμος Μαρκοπούλου για τα μέλη των ΚΑΠΗ!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής, που εφαρμόζουν και ασκούν, εξασφάλισαν μια σειρά από χορηγίες, απευθυνόμενοι σε όλα τα Μικροβιολογικά-Αιματολογικά Εργαστήρια που εδρεύουν στον Δήμο Μαρκοπούλου, προκειμένου όλα τα μέλη των δύο (2) ΚΑΠΗ, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, να επωφεληθούν εν όψει των γιορτινών ημερών, με μηδενική συμμετοχή σε απαραίτητες αιματολογικές, ουρολογικές και άλλου είδους εξετάσεις.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου εκφράζει τις ιδιαίτερα θερμές του ευχαριστίες σε όλες τις Επιχειρήσεις που αποδέχθηκαν την πρότασή μας και συμμετείχαν σε αυτήν την κοινή προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΚΑΠΗ με την επίδειξη της κάρτας-μέλους ΚΑΠΗ, μπορούν άμεσα να κάνουν χρήση της παρακάτω προσφοράς:

  • Για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2019,  0% Συμμετοχή σε οποιοδήποτε παραπεμπτικό εξετάσεων στα Μικροβιολογικά Κέντρα «INTRALAB» ή «ΣΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ»

Επίσης, κατόπιν κληρώσεως και με επίδειξη του σχετικού κουπονιού-δώρου και της κάρτας-μέλους τους, τα μέλη του ΚΑΠΗ μπορούν να εξαργυρώσουν μια από τις κάτωθι προσφορές:

  • Για πέντε (5) μέλη του ΚΑΠΗ, πακέτα ολοκληρωμένων CHECK-UP εξετάσεων από την «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ- Παράρτημα Μαρκοπούλου»,
  • Για τρία (3) μέλη του ΚΑΠΗ, πακέτα ολοκληρωμένων CHECK-UP εξετάσεων, αξίας 150€,  από το Μικροβιολογικό Κέντρο «ΑΙΜΟΛΗΨΗ ΙΚΕ»,
  • Για τρία (3) μέλη του ΚΑΠΗ, πακέτα ολοκληρωμένων CHECK-UP εξετάσεων από το Μικροβιολογικό Κέντρο Πόρτο Ράφτη «ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΙΣ –ΒΑΪΑ ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑ».
  • Για δύο (2) μέλη του ΚΑΠΗ, πακέτα ολοκληρωμένων CHECK-UP εξετάσεων, αξίας 220€,  από το Μικροβιολογικό Κέντρο «ΣΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ»,
  • Για ένα (1) μέλος του ΚΑΠΗ, πακέτο ολοκληρωμένου CHECK-UP εξετάσεων από το Μικροβιολογικό Κέντρο «ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ».

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά, τα συμμετέχοντα Μικροβιολογικά-Αιματολογικά Κέντρα του Δήμου μας για την πολύ ευγενική τους χορηγία και εγγυόμαστε στα μέλη του ΚΑΠΗ ότι οι προσφορές, προσεχώς θα πληθύνουν, εντάσσοντας χορηγίες από ποικίλες υπηρεσίες Υγείας!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

 

η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»,

 

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

 

Μπίλλιω Δρίτσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ