Αρχική » Ενημέρωση » Άμεσες οι παρεμβάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου για την αποκατάσταση ζημιών που επέφεραν οι ισχυροί Άνεμοι!

Άμεσες οι παρεμβάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου για την αποκατάσταση ζημιών που επέφεραν οι ισχυροί Άνεμοι!

27.09.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 27/9/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Άμεσες οι παρεμβάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου

για την αποκατάσταση ζημιών που επέφεραν οι ισχυροί Άνεμοι!

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες, 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη το δριμύ κύμα κακοκαιρίας, με την ένταση των Ανέμων να ξεπερνάνε σε πολλές περιπτώσεις και τα 9 Μποφώρ, όλα τα Συνεργεία και οιΥπάλληλοι του Δήμου βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα, αντιμετωπίζοντας όλες τις έκτακτες καταστάσεις που προέκυψαν! 

Τα Συνεργεία Καθαριότητας με την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κου Φάνη Σταμπέλου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου έχουν αντιμετωπίσει άμεσα, τις ζημιές που προκάλεσε μέχρι στιγμής, η κακοκαιρία, στο Μαρκόπουλο και ιδιαίτερα στο Πόρτο Ράφτη. 

Ενδεικτικά: Στην περιοχή του Μαρκοπούλου, αποκαταστάσεις έγιναν στην Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο ύψος της Αγίας Τριάδας, στην οδό Μυρρινούντος και στην οδό Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Στο Πόρτο Ράφτη ο Δήμος Μαρκοπούλου χρειάστηκε να παρέμβει: Στην Λεωφόρο Γρέγου, στην οδό Ηρακλέους, στο ύψος του Καλού Γιαλού και σε άλλα σημεία επί της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας/Αυλακίου, όπως επίσης και στις οδούς Βιολέτας, Αγίου Όρους, Γαρυφαλιάς, στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου, στο προαύλιο του Γυμνάσιου Πόρτο Ράφτη, στην Δημοτική Πλαζ Μαρκοπούλου και σε άλλα σημεία. 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή μέχρι την πλήρη εξασθένιση αυτού του καιρικού φαινομένου, όπως και του επερχόμενου, με την επωνυμία «ΞΕΝΟΦΩΝ»!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ