Αρχική » Ενημέρωση » Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά, το Πρόγραμμα καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά, το Πρόγραμμα καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

27.07.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 27/7/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

  

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά, το Πρόγραμμα

καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά,  

στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμoς Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», για 6η συνεχή χρονιά, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τις Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για τα παιδιά, που ολοκληρώθηκαν με την λήξη της τελευταίας περιόδου, σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, εκατοντάδες μικροί συμπολιτες μας, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, με την καθοδήγηση και επίβλεψη άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν το καλοκαίρι τους, με μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες.

Στις τρεις δεκαήμερες περιόδους των Camps, τα παιδιά συμμετείχαν στις αγαπημένες τους ομαδικές και ατομικές αθλητικές και πολιτιστικές ενασχολήσεις, όπως: ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, ενόργανη, μουσικοκινητική κ.ά., μάθημα σκάκι, ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι κ.ά.

Δεν έλειψαν βέβαια, οι παραδοσιακοί χοροί, τα μαθήματα Α’ Βοηθειών, οι Εκπαιδευτικές Ομιλίες, η παρακολούθηση και συμμετοχή στην Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των τρίτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων κ.ά.

Ψυχαγωγία, Διασκέδαση, Δημιουργικότητα, Χαμόγελα και Νέες Γνώσεις, είναι το τετράπτυχο που συνθέτει τις υπέροχες ημέρες και τις χαρούμενες αναμνήσεις των παιδιών που συμμετείχαν στην Διοργάνωση!

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ανανεώνουμε το Ραντεβού μας για την 7η Διοργάνωση των Καλοκαιρινών και Πολιτιστικών Ενασχολήσεων Δήμου Μαρκοπούλου.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών:

Μπαθίστα
Αυλάκι – Πρασσιές
Νάτσο
Κορώνη

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Επιχορήγηση Δήμου Μαρκοπούλου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής

Επιχορηγείται με το ποσό των 509.714 € ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με την υπ’ αριθμ. 28693/13-4-2021 απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, σε ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου, με αρ. Πρωτ. 79640/20-11-2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ