Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά, το Πρόγραμμα καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά, το Πρόγραμμα καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

27.07.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 27/7/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

  

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά, το Πρόγραμμα

καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά,  

στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμoς Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», για 6η συνεχή χρονιά, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τις Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για τα παιδιά, που ολοκληρώθηκαν με την λήξη της τελευταίας περιόδου, σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, εκατοντάδες μικροί συμπολιτες μας, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, με την καθοδήγηση και επίβλεψη άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν το καλοκαίρι τους, με μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες.

Στις τρεις δεκαήμερες περιόδους των Camps, τα παιδιά συμμετείχαν στις αγαπημένες τους ομαδικές και ατομικές αθλητικές και πολιτιστικές ενασχολήσεις, όπως: ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, ενόργανη, μουσικοκινητική κ.ά., μάθημα σκάκι, ζωγραφική, χειροτεχνία, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι κ.ά.

Δεν έλειψαν βέβαια, οι παραδοσιακοί χοροί, τα μαθήματα Α’ Βοηθειών, οι Εκπαιδευτικές Ομιλίες, η παρακολούθηση και συμμετοχή στην Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των τρίτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων κ.ά.

Ψυχαγωγία, Διασκέδαση, Δημιουργικότητα, Χαμόγελα και Νέες Γνώσεις, είναι το τετράπτυχο που συνθέτει τις υπέροχες ημέρες και τις χαρούμενες αναμνήσεις των παιδιών που συμμετείχαν στην Διοργάνωση!

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ανανεώνουμε το Ραντεβού μας για την 7η Διοργάνωση των Καλοκαιρινών και Πολιτιστικών Ενασχολήσεων Δήμου Μαρκοπούλου.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ