Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Κατενθουσίασαν οι συμμετοχές των τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στα Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής!

Κατενθουσίασαν οι συμμετοχές των τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στα Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής!

04.06.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                   Μαρκόπουλο, 4/6/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Κατενθουσίασαν οι συμμετοχές των τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»,

στα Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Περισσότεροι από εξήντα (60) Αθλούμενοι και Αθλούμενες των Αθλητικών Τμημάτων του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους» συμμετείχαν στα ( 2 ) Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής, τις προηγούμενες ημέρες!

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018, η ομάδα «Νεράϊδες και Ξωτικά», με 23 αθλούμενους και αθλούμενες, των τμημάτων Γενικής Γυμναστικής, του κου Κουτζά Άκη, συμμετείχαν στο «28ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους» του Δήμου Ηρακλείου, με επίδειξη Ενόργανης Γυμναστικής, που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, τα τμήματα Ρυθμικής και Γενικής Γυμναστικής, της κας Λεβαντή Δέσποινας, με 39 συμμετέχοντες, έδωσαν το παρόν, για ακόμη μια χρονιά, στην «Γυμναστράδα Ραφήνας», με τις ομάδες Dancing on Ice και Chicago, εντυπωσιάζοντας το κοινό!

Τις αποστολές των Τμημάτων του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» συνόδευσαν, μαζί με τους Προπονητές τους, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κα Δρίτσα Μπίλιω, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κος Ορφανός Νίκος και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Μαρκοπούλου, Διδάκτορας Αθλητικών Επιστημών, κος Πανταζής Κώστας.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν θερμά τα παιδιά και τους προπονητές τους, για την άψογη παρουσία και συμμετοχή τους στα παραπάνω Πανελλήνια Φεστιβάλ, που αποτελούν συνέχεια της εκπροσώπησης του Δήμου μας, σε αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις. Τα παιδιά των Τμημάτων Ρυθμικής και Γενικής Γυμναστικής, μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους,  με την προσπάθεια και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της παρουσίας τους!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει  σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2»  και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή: την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες», από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο Τρίτη 26/10/2021 κατά το διάστημα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

TAINIES

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ