Αρχική » Ενημέρωση » Συμμετοχές των Τμημάτων του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους» σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής!

Συμμετοχές των Τμημάτων του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους» σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής!

31.05.2018 | Ενημέρωση

           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                    Μαρκόπουλο, 31/5/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Συμμετοχές των Τμημάτων

 του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους»

σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας ενημερώνουν ότι αύριο Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018 και μεθαύριο Σάββατο 2 Ιουνίου, οι μικροί συμμετέχοντες στα Αθλητικά Τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους» θα συμμετέχουν σε δύο ( 2 ) Πανελλήνια Φεστιβάλ Γυμναστικής!

Αναλυτικά, αύριο Παρασκευή, 1 Ιουνίου, η ομάδα «Νεράΐδες και Ξωτικά», που αποτελείται από εικοσιτρείς (23) αθλούμενες και αθλούμενους των τμημάτων  Γενικής Γυμναστικής, θα λάβουν μέρος, με επίδειξη Ενόργανης Γυμναστικής, στο «28ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη»! Η έναρξη της εκδήλωσης έχει οριστεί για τις 7 μ.μ.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 τα Τμήματα Ρυθμικής  και Γενικής Γυμναστικής,  θα συμμετάσχουν στην «Γυμναστράδα Ραφήνας 2018» που διοργανώνουν από κοινού ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας και Περιχώρων, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, ο  Δ.Ο.Π.Α.Π. και ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας.

Η αποστολή περιλαμβάνει δύο ομάδες, την  «DANCING ON ICE» με εικοσιτρείς αθλούμενες και την ομάδα «Chicago» με 16 αθλούμενες. Η έναρξη της εκδήλωσης έχει οριστεί για τις 5 μ.μ. του Σαββάτου.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις αποστολές των μικρών αθλούμενων των τμημάτων του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» !

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ