Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

ΚΕΠ

EUROPE

Αρχική » Ενημέρωση » Διακοπή των εργασιών στα Δημοτολόγια όλης της χώρας, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, για το διάστημα 12 έως 21 Ιανουαρίου 2018.

Διακοπή των εργασιών στα Δημοτολόγια όλης της χώρας, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, για το διάστημα 12 έως 21 Ιανουαρίου 2018.

10.01.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                    Μαρκόπουλο, 10/1/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

  

Διακοπή των εργασιών στα Δημοτολόγια όλης της χώρας, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, για το διάστημα 12 έως 21 Ιανουαρίου 2018.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι από 22 Ιανουαρίου 2018, όλα τα Δημοτολόγια – Ληξιαρχεία της χώρας, θα ενταχθούν στο νέο σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μητρώο Πολιτών». Για το σκοπό αυτό και για τις ανάγκες της μετάπτωσης των στοιχείων, από τα παλιά συστήματα στο νέο, από τις 12 Ιανουαρίου 2018, έως τις 21 Ιανουαρίου 2018, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, τα δημοτολόγια των Δήμων όλης της χώρας, δεν θα λειτουργούν!

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα, δηλαδή, για την εργάσιμη εβδομάδα από Παρασκευή 12 έως Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, στο Δημοτολόγιο – Ληξιαρχείο του Δήμου Μαρκοπούλου, διακόπτεται η λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ληξιαρχικών Πράξεων (ΠΣΛΗΠ) και ως εκ τούτου δεν θα καταχωρίζεται καμία ληξιαρχική πράξη σε αυτό και δεν θα εκτυπώνεται καμία πράξη από αυτό. Ως εκ τούτου δεν θα διενεργούνται εγγραφές, διορθώσεις στοιχείων, διαγραφές, συμπλήρωση στοιχείων, μεταβολές αστικής κατάστασης, ενημέρωσης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου, καθώς και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που αφορά στην καταχώρηση, είτε στα βιβλία δημοτολογίου, είτε στις τοπικές βάσεις δημοτολογίων!

Σε ό,τι αφορά την καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων, στο διάστημα αυτό, θα γίνεται σε χειρόγραφα ληξιαρχικά βιβλία.
Επίσης τα ΚΕΠ, δεν θα εκδίδουν βεβαιώσεις δημοτολογίου.

Ζητάμε την κατανόηση των δημοτών μας, για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία που ενδεχομένως θα υποστούν. Είναι όμως αναγκαία, προκειμένου τα Δημοτολόγια και Ληξιαρχεία των Δήμων όλης της χώρα και επομένως και αυτά του Δήμου Μαρκοπούλου, να αυτοματοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4/12 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΑΣ

Έναρξη προγράμματος εγγραφής εθελοντών δοτών και στήριξη της Τράπεζας Μυελού των Οστών

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ