Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Τιμητικό Βραβείο στα «Greek Green Awards 2024» απέσπασε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Μαρκοπούλου Ιωάννης Αϊδινιώτης

Τιμητικό Βραβείο στα «Greek Green Awards 2024» απέσπασε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Μαρκοπούλου Ιωάννης Αϊδινιώτης

12.04.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Σημαντική διάκριση για τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Κυκλικής Οικονομίας και Ηλεκτροφωτισμού Δήμου Μαρκοπούλου, Ιωάννη Αϊδινιώτη που απέσπασε Τιμητικό Βραβείο στα «Greek Green Awards 2024». Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης «VERDE.TEC/Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» την Παρασκευή 29/3/2024 στο M.E.C. Παιανίας.

Στα «Greek Green Awards 2024» βραβεύθηκαν οργανισμοί, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος.

Ο Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου, Ιωάννης Αϊδινιώτης σε δήλωσή του, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά παρέλαβα το Τιμητικό Βραβείο που έρχεται ως επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, εξαλείφοντας την προηγούμενη εικόνα των ατελείωτων χωματερών και των σωρών απορριμμάτων σε κάθε γειτονιά.

Με γνώμονά μας, πάντα, την προστασία του περιβάλλοντος, συνεχίζουμε αδιάκοπα το έργο μας με σκοπό να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, αναβαθμίζοντας διαρκώς την καθημερινότητα στο Δήμο μας»

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

καρτα δημαρχου

Πασχαλινές ευχές Αντιδημάρχου Ευάγγελου Δημητρίου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK