Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την αληθινή ιστορία «ΑΡΘΟΥΡ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ», την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ» και τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ» (4 – 10/4)

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την αληθινή ιστορία «ΑΡΘΟΥΡ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ», την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ» και τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ» (4 – 10/4)

04.04.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την κινηματογραφική μεταφορά μιας πραγματικής, συναρπαστικής ιστορίας «ΑΡΘΟΥΡ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ», την πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ» και τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ».

Προγραμματισμός προβολών από Πέμπτη 4 έως και Τετάρτη 10 Απριλίου 2024:

Πέμπτη 4 Απριλίου έως και Τετάρτη 10 Απριλίου
19:30 ΑΡΘΟΥΡ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ
21:30 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ

Παρασκευή 5 Απριλίου έως και Κυριακή 7 Απριλίου
17:30 Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ (Μεταγλωττισμένο)

 

ΑΡΘΟΥΡ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ – Α΄ προβολής
(Arthur the King)

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κέθλαν Τζόουνς
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σίμου Λιού, Νάταλι Εμμάνιουελ, Άλι Σαλιμάν, Τζουλιέτ Ράιλανς

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Μαρκ Γουόλμπεργκ (Ο πληροφοριοδότης) πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά μιας πραγματικής, συναρπαστικής ιστορίας με συμπρωταγωνιστή έναν ανεπανάληπτο, ηρωικό σκύλο που ακούει στο όνομα Άρθουρ.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Σάιμον Κέθλαν Τζόουνς (Η οικογένεια έχει σχέδιο) σε σενάριο βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός σκύλου που έγινε θρύλος. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Σίμου Λιού (Shang-Chi και ο θρύλος των δέκα δαχτυλιδιών), Τζουλιέτ Ράιλανς (Perry Mason), Νάταλι Εμμάνιουελ (Παιχνίδι του στέμματος) και Άλι Σαλιμάν (Ο μόνος επιζών). Ο Ουκάι, ένας ημίαιμος σκύλος που βρέθηκε σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Καλιφόρνια, κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως Άρθουρ.

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα περιπέτειας 10 ημερών και 700 χιλιόμετρων μέσα στη ζούγκλα, σφυρηλατείται ένας αδιάσπαστος δεσμός ανάμεσα στον επαγγελματία δρομέα Μάικλ (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και έναν αδέσποτο σκύλο, τον οποίο βαφτίζει Άρθουρ. Καθώς η ομάδα του Μάικλ ωθείται στα όρια της, ο τετράποδος Άρθουρ θέτει νέες βάσεις για το τι είναι νίκη, πίστη και φιλία.

 

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ – Α΄ προβολής
(The First Omen)

Σκηνοθεσία: Arkasha Stevenson
Πρωταγωνιστούν: Nell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Ralph Ineson, Bill Nighy
Σενάριο: Tim Smith & Arkasha Stevenson, Keith Thomas, βασισμένο σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer (“The Omen”), με σενάριο του Ben Jacoby

Βρισκόμαστε στο 1971 όταν η νεαρή Margaret, μία Αμερικανίδα δόκιμη μοναχή, φτάνει στη Ρώμη για αφοσιωθεί στην υπηρεσία της εκκλησίας. Εκεί συναντά ένα σκοτάδι, που την κάνει να αμφιβάλει για την πίστη της, ενώ αποκαλύπτει μία τρομαχτική συνομωσία, που στοχεύει στη γέννηση του ενσαρκωμένου κακού.

 

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ – Α΄ προβολής (μεταγλωττισμένη)
(Noah’s Ark)

Σκηνοθεσία: Alois Di Leo, Sergio Machado, René Veilleux

Ο Vini και ο Tom είναι δύο μποέμ ποντίκια, οι οποίοι, αφού γίνονται τυχαία μάρτυρες της στιγμής, που ο Θεός αναθέτει στον Νώε το καθήκον να φιλοξενήσει και να διασώσει μόνο ένα ζευγάρι από κάθε είδος στην Κιβωτό του, βρίσκουν έναν ευφάνταστο τρόπο να συμμετέχουν κι αυτοί στην περιπέτεια. Μέσα στο χάος του κατακλυσμού και με τους δύο πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα και τις ιδιοτροπίες ενός άπληστου λιονταριού, η ταινία αποδεικνύεται ένας διασκεδαστικός πολιτικός μύθος, όπου η μουσική και η ποίηση, αποτελούν τον αντίποδα στην αγριότητα και την τυραννία των ισχυρότερων ζώων.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
(DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

καρτα δημαρχου

Πασχαλινές ευχές Αντιδημάρχου Ευάγγελου Δημητρίου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK