Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και Αντιδημάρχου Μένης Βαμποράκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ομάδα Παίδων του Α.Ο.Μ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και Αντιδημάρχου Μένης Βαμποράκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ομάδα Παίδων του Α.Ο.Μ

02.04.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Τ.Κ.: 19003
Τηλ: 22990 20121
Fax: 22990 24009
E-mail: [email protected]
 

Μαρκόπουλο, 2/4/2024 


Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και Αντιδημάρχου Μένης Βαμποράκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ομάδα Παίδων του Α.Ο.Μ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα Παίδων του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.) για την κατάκτηση του πρώτου χάλκινου μεταλλίου, στην τελική φάση (Final 4) του πρωταθλήματος αγοριών Κ18, μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενήσαμε στις 30 και 31 Μαρτίου 2024, στην πόλη μας!

Η διάκριση της ομάδας μας, δεν περιορίζεται μόνο στην κατάκτηση της 3ης θέσης, αλλά βάζει γερά θεμέλια, για να «γραφτεί» ακόμη λαμπρότερη αθλητική ιστορία στον τόπο μας.

Συνεχίζεται η παράδοση φιλοξενίας σπουδαίων διοργανώσεων στο Δήμο μας, αναδεικνύοντας τον τόπο μας ως σημείο αναφοράς, στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Το κυριότερο όμως όλων παραμένει το λαμπρό παράδειγμα, οι αξίες, τα ιδανικά και η διέξοδος ενάντια στις σύγχρονες «σειρήνες», που μεταλαμπαδεύονται στη νεολαία μας!

Τα συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στην ομάδα του Παναθηναϊκού που κατάκτησε την 1η θέση, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τις οικογένειες των αθλητών μας, τους προπονητές τους, τη διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου και τους συμπολίτες μας, που με τη θερμή τους παρουσία, ενίσχυσαν την ομάδα μας.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η Αντιδήμαρχος

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής
και Αλληλεγγύης, Παιδικής Μέριμνας
& Οικογένειας, Αθλητισμού και Νεολαίας
Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης Μένη Βαμποράκη

0 Σχόλια

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

καρτα δημαρχου

Πασχαλινές ευχές Αντιδημάρχου Ευάγγελου Δημητρίου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK