Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.): Final-4 αγοριών Κ18 ΕΣΠΑΑΑ: Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για τους Παίδες του ΑΟΜ! – Πρωταθλητής ο ΠΑΟ

Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.): Final-4 αγοριών Κ18 ΕΣΠΑΑΑ: Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο για τους Παίδες του ΑΟΜ! – Πρωταθλητής ο ΠΑΟ

02.04.2024 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με Final-4 αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΠΑΑΑ, το Μαρκόπουλο φιλοξένησε ακόμη μία φορά μία μεγάλη διοργάνωση, της τελικής φάσης του πρωταθλήματος αγοριών Κ18, όπου βρήκε πρωταθλήτρια την ομάδα του Παναθηναϊκού και τους Παίδες του ΑΟΜ στην τρίτη θέση και στο πρώτο του μετάλλιο!

Τα αγόρια του Παναγιώτη Πελεκούδα κατέκτησαν την τρίτη θέση επικρατώντας στον μικρό τελικό του Πανερυθραϊκού στο τάι-μπρέικ (3-2) μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και έχοντας γνωρίσει την ήττα στον ημιτελικό από την ομάδα των Νέων Βύρωνος (3-0).

13 12 8
3 4 4

Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΠΑΑΑ 2023-24 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, με τους Παίδες του Δημήτρη Μαρκάκη να ξεπερνούν το εμπόδιο του Πανερυθραϊκού στον 1ο ημιτελικό (3-1) και να επικρατούν ευκολότερα από όσο αναμενόταν των Νέων Βύρωνος στον μεγάλο τελικό (3-0).

15 14 13
8 7 6

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου παρευρέθησαν το διήμερο του Final-4 (30-31/3) ο Δήμαρχος του Δήμου Μαρκοπούλου, Κώστας Αλλαγιάννης, ο Δήμαρχος του Βύρωνα Αλέξιος Σωτηρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Μαρκοπούλου, Μένη Βαμποράκη, o πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Δημητρίου και Σταύρος Χρυσάφης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Δράκος και πλήθος θεατών που κατέκλυσαν τις κερκίδες του και έδωσαν και τις δύο ημέρες έναν χαρακτήρα πραγματικής αθλητικής γιορτής.

9 9 11
12 10 5

Οι τέσσερις MVP των αγώνων των ημιτελικών και τελικών, παρέλαβαν δωροεπιταγές από τον μεγάλο χορηγό του ΑΟ Μαρκοπούλου, Admiral.

1 2
16 16

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Μαρκοπούλου και τους χορηγούς μας, καθώς χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί μία τόσο άρτια διοργάνωση! Ένα δημοτικό γυμναστήριο στην καλύτερη κατάσταση που βρέθηκε ποτέ, ένας υπέροχος στολισμός του γυμναστηρίου, τα δωράκια για όλους τους αθλητές και τους προπονητές, χορήγηση φρούτων, χυμών και σνακ για όλους τους αθλητές, δωροεπιταγές για τους MVP όλων των αγώνων, κάλυψη σημαντικών εξόδων και μία εξαιρετική χορευτική ομάδα 13 υπέροχων κοριτσιών! Όλα έγιναν με την στήριξή τους και το αποτέλεσμα ήταν ίσως η καλύτερη διοργάνωση Final-4 αγοριών!

xorigoi final-4

Τα στατιστικά των τεσσάρων αγώνων:

stats1 stats2
stats3 stats4

Γραφείο Τύπου ΑΟ Μαρκοπούλου

0 Σχόλια

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

καρτα δημαρχου

Πασχαλινές ευχές Αντιδημάρχου Ευάγγελου Δημητρίου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK