Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων KUNG FU PANDA 4, τη βραβευμένη δραματική ταινία ΖΩΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και την ταινία τρόμου ΑΣΠΙΛΗ (21-27/3)

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων KUNG FU PANDA 4, τη βραβευμένη δραματική ταινία ΖΩΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και την ταινία τρόμου ΑΣΠΙΛΗ (21-27/3)

20.03.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων KUNG FU PANDA 4, τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ δραματική ταινία ΖΩΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και την ταινία τρόμου ΑΣΠΙΛΗ.

Προγραμματισμός προβολών: 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024
19:30 Μουσικοθεατρική παράσταση «Νά ζῇ τό Μεσολόγγι» 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, με ελεύθερη είσοδο. 

Παρασκευή 22 Μαρτίου έως και Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024
17:30 KUNG FU PANDA 4 (Μεταγλωττισμένο)
19:30 ΖΩΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας)
21:30 ΑΣΠΙΛΗ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024
19:30 Ειδική προβολή της ταινίας ΔΙΑΚΟΣ Ο ΗΡΩΜΑΡΤΥΣ με ελεύθερη είσοδο, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων των 50 χρόνων, από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. 

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
17:30 KUNG FU PANDA 4 (Μεταγλωττισμένο)
19:30 ΖΩΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας)
21:30 ΑΣΠΙΛΗ

KUNG FU PANDA 4 (Μεταγλωττισμένο) – Α΄ προβολής

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ
Παραγωγή: Ρεμπέκα Χάλντεϊ
Συν-σκηνοθεσία: Στέφανι Μα Στάιν

Αυτή την άνοιξη, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μία δεκαετία, ο θρύλος της κωμωδίας Τζακ Μπλακ, επιστρέφει στον ρόλο του Πο, του πιο αναπάντεχου κουνγκ φου μάστερ στον κόσμο, με ένα ξεκαρδιστικό, φανταστικό, νέο κεφάλαιο του αγαπημένου franchise της DreamWorks Animation: το Kung Fu Panda 4.

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες, στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς, χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής (με τη φωνή του υποψήφιου για Χρυσή Σφαίρα Τζακ Μπλακ), καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.

Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή, πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων (με τη φωνή της βραβευμένης με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις), μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς, τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο, στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων.

Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν (με τη φωνή της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα Ακουαφίνα), μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης, από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο, θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει, ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μάικ Μίτσελ (Ευχούληδες, Σρεκ 4: κι εμείς καλύτερα) σε παραγωγή της Ρεμπέκα Χάντλεϊ (Τα κακά παιδιά). Συν-σκηνοθετεί η Στέφανι Μα Στάιν (Η Σίρα και οι πριγκίπισσες των μαχητών). Το 2008, το υποψήφιο για Όσκαρ πρώτο κεφάλαιο, το Kung Fu Panda, έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks Animation και έδωσε το έναυσμα για ένα franchise, με εισπράξεις που έχουν ξεπεράσει τα 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office.

ΖΩΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – 2 Oscar
(THE ZONE OF INTEREST) 

Σκηνοθεσία: Jonathan Glazer
Πρωταγωνιστούν: Christian Friedel, Freya Kreutzkam, Sandra Hüller 

Βραβεύτηκε φέτος με δύο Oscar, καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και καλύτερου ήχου. 

Ο διοικητής του Άουσβιτς, Rudolf Höss, και η σύζυγός του Hedwig, προσπαθούν να φτιάξουν μια ονειρεμένη ζωή για την οικογένειά τους, σε ένα σπίτι και έναν κήπο δίπλα στο στρατόπεδο.

ΑΣΠΙΛΗ – Α΄ προβολής
(Immaculate)

Σκηνοθεσία: Μαίκλ Μόχαν
Ηθοποιοί: Σίντνεϊ Σουίνι, Σιμόνα Ταμπάσκο, Άλβαρο Μόρτε

Η Σίντνεϊ Σουίνι («Euphoria», «White Lotus», «Λατρεύω Να Σε Μισώ») ερμηνεύει τη Σεσίλια, μια νεαρή καλόγρια, ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, η οποία δέχεται μία νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι, στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί, πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

 

ΔΙΑΚΟΣ Ο ΗΡΩOΜΑΡΤΥΣ – Ειδική επετειακή προβολή

Η προβολή της ταινίας έχει ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιείται στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής.

Σενάριο – Σκηνοθεσία – Οργάνωση Παραγωγής: ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ & ΟΜΑΔΑ
Βοηθός Οργάνωσης Παραγωγής / Makeup: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
Σύμβουλος Σκηνοθεσίας / Ηχοληψία / Φωτισμοί: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
Διευθυντής Φωτογραφίας: ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΟΥΛΔΑΤΟΣ
Διευθυντής Φωτογραφίας Α’ φάσης γυρισμάτων & συμπληρωματικών: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Μουσική: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΑΜΠΑΣ (σε θέματα Ανωνύμου Μοναχού)
Μοντάζ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΚΚΑΣ
Colour grating: ΝΤΙΝΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ
Παραγωγή: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ»
Εxecutive Producer: MASSIVE PRODUCTIONS

Η νέα ταινία της ΦΙΛΟΤΙΜΟ films (πρώην ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ films), της Κινηματογραφικής Ομάδας του Πνευματικού Κέντρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ» της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Το σενάριο βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Αθανασίου Διάκου (1788 – 1821).

Ο Χασάν και η παρέα του τρομοκρατούν την οικογένεια του Γιώργη Ψυχογιού. Η Ψυχογίνα θα στείλει τον Νάσο της στο Μοναστήρι του Αη-Γιάννη στην Αρτοτίνα. Όμως η εκστατική αγάπη του ωραιόμορφου Διάκου για την πίστη και την πατρίδα, θα τον οδηγεί πάντα σε αγκαθερά μονοπάτια. «Σπίθα φωτιάς» στις καρδιές των Ελλήνων το φρικτό του μαρτύριο!

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
(DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK