Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Erasmus+: Μετακίνηση εκπαιδευτικών από το 1ο Δημοτικό σχολείο Μαρκόπουλου στην Σαραγόσα της Ισπανίας στα πλαίσια εκπόνησης ευρωπαϊκού προγράμματος Εrasmus+ ΚΑ1

Erasmus+: Μετακίνηση εκπαιδευτικών από το 1ο Δημοτικό σχολείο Μαρκόπουλου στην Σαραγόσα της Ισπανίας στα πλαίσια εκπόνησης ευρωπαϊκού προγράμματος Εrasmus+ ΚΑ1

19.03.2024 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Παιδεία


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 1ο Δημοτικό σχολείο Μαρκοπούλου συμμετέχει σε Πρόγραμμα Erasmus+. Μετά την έγκριση του σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας Ατόμων της δράσης ΚΑ1 του τομέα Σχολικής εκπαίδευσης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών(ΙΚΥ), τρεις εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού, η υποδιευθύντρια και εκπαιδευτικός αγγλικών Χασόγια Δήμητρα, η υπεύθυνη του προγράμματος Εράσμους και εκπαιδευτικός γαλλικών Βαζαλούκα Βασιλική και ο δάσκαλος Δημήτρης Τζίντζιος, ταξίδεψαν στην Σαραγόσα της Ισπανίας και στο Δημοτικό σχολείο CEIP VADORREY στο διάστημα 12-16 Φεβρουαρίου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προετοιμασία και ο προγραμματισμός της κινητικότητας των μαθητών του σχολείου τον προσεχή Απρίλιο.

Οι εκπαιδευτικοί ήρθαν σε επαφή με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, συζήτησαν με την διευθύντρια κυρία Lola Tena τις επιμέρους λεπτομέρειες που αφορούν το ταξίδι των μαθητών, ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου γνωρίστηκαν με τους μαθητές οι οποίοι τους είχαν ετοιμάσει θερμή υποδοχή.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αποκόμισαν γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με το Ισπανικό εκπαιδευτικό σύστημα και η επίσκεψη τους αποτέλεσε αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με τους συναδέλφους τους.

Στις προγραμματισμένες δράσης του σχολείου, αναμένεται να υποδεχτούμε στην πόλη μας αντιπροσωπεία μαθητών και δασκάλων δύο γαλλικών σχολείων και ενός σχολείου από την Ισπανία.

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΛΟΥ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK