Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Οσκαρική εβδομάδα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» με τους φετινούς νικητές «Poor Things», «Oppenheimer», «Το Αγόρι και ο Ερωδιός»

Οσκαρική εβδομάδα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» με τους φετινούς νικητές «Poor Things», «Oppenheimer», «Το Αγόρι και ο Ερωδιός»

13.03.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Οσκαρική εβδομάδα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» με τους φετινούς νικητές «Poor Things», «Oppenheimer», «Το Αγόρι και ο Ερωδιός»

Προγραμματισμός προβολών 14 – 20 Μαρτίου 2024: 

Πέμπτη 14 Μαρτίου έως και Τετάρτη 20 Μαρτίου
18:30 POOR THINGS
21:00 OPPENHEIMER 

Σάββατο 16 Μαρτίου και Κυριακή 17 Μαρτίου 2024
16:20 ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΔΙΟΣ

POOR THINGS4 ΟΣΚΑΡ

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου βραβεύτηκε με 4 Όσκαρ – Α΄ γυναικείου ρόλου, makeup, σκηνογραφίας, κουστουμιών – με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και με δύο Χρυσές Σφαίρες, μιούζικαλ ή κωμωδίας και Α΄ γυναικείου ρόλου.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef
Σενάριο: Tony McNamara, στη 2η συνεργασία του με τον Γιώργο Λάνθιμο, μετά την ταινία «Η Ευνοούμενη» (The Favourite), βασισμένο στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray
Παραγωγή: Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται, χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella επιδιώκει αποφασιστικά να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

OPPENHEIMER – 7 ΟΣΚΑΡ

Βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας (Κρίστοφερ Νόλαν), Α΄ αντρικού ρόλου (Κίλιαν Μέρφι), Β΄ αντρικού ρόλου (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), διεύθυνσης φωτογραφίας (Χόιτε βαν Χοϊτέμα), μοντάζ (Τζένιφερ Λέιμ), πρωτότυπης μουσικής (Λούντβιγκ Γκόρανσον)

Σκηνοθεσία : Κρίστοφερ Νόλαν
Πρωταγωνιστούν: Κίλιαν Μέρφι, Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Φλόρενς Πιου, Τζος Χάρτνετ, Κέισι Άφλεκ, Ράμι Μάλεκ, Μπένι Σαφντί, Μάικλ Αγκαράνο και Κένεθ Μπράνα
Βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν
Παραγωγοί: Έμα Τόμας, ο Τσαρλς Ρόβεν, Κρίστοφερ Νόλαν

Το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ γυρισμένο σε IMAX®, που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου, που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Έχει γυριστεί σε συνδυασμό καμερών IMAX® 65mm και 65mm με φιλμ μεγάλου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων, για πρώτη φορά, τμημάτων σε ασπρόμαυρη αναλογική φωτογραφία IMAX®.

Οι ταινίες του Νόλαν, συμπεριλαμβανομένων των Tenet, Δουνκέρκη, Interstellar, Inception και Ο Σκοτεινός Ιππότης, έχουν κερδίσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έχουν βραβευτεί με 11 Όσκαρ® και 36 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων δύο υποψηφιοτήτων Καλύτερης Ταινίας.

 

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΔΙΟΣ – 1 ΟΣΚΑΡ (με ελληνικούς υπότιτλους)

Βραβεύτηκε με Όσκαρ ταινίας κιν. σχεδίων μεγάλου μήκους

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Hayao Miyazaki
Μουσική: Joe Hisaishi
Πρωταγωνιστούν: Soma Santoki, Masaki Suda, Aimyon, Yoshino Kimura, Shōhei Hino, Ko Shibasaki, Takuya Kimura

Ένα νεαρό αγόρι, ο Μάχιτο, που του λείπει αφόρητα η νεκρή μητέρα του, επιχειρεί να διεισδύσει σε έναν κόσμο, όπου ζωντανοί και νεκροί μοιάζει να συνυπάρχουν. Σε εκείνον τον κόσμο, ο θάνατος τελειώνει και η ζωή βρίσκει μια νέα αρχή. Οδηγός του Μάχιτο σε αυτό το ταξίδι, είναι ένα πλάσμα, μισός ερωδιός και μισός άνθρωπος, το οποίο ισορροπεί οριακά στα όρια ψέματος και αλήθειας. Το αγόρι στο νέο κόσμο κάνει ουσιαστικούς φίλους, ξαναβρίσκει τη μητέρα του και συναντά τον δημιουργό του κόσμου. Μια ημιαυτοβιογραφική αφήγηση για τη ζωή, το θάνατο και τη δημιουργία, ένας φόρος τιμής στη φιλία, από το εμπνευσμένο μυαλό του Hayao Miyazaki.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
(DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK