Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τη δραματική ταινία «Υπέροχες Μέρες», την ταινία δράσης «Ο Μελισσοκόμος», την επική περιπέτεια «DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ» και σε Α΄ προβολή τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων «Σκύλος & Γάτα: Μια τρελή καταδίωξη»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τη δραματική ταινία «Υπέροχες Μέρες», την ταινία δράσης «Ο Μελισσοκόμος», την επική περιπέτεια «DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ» και σε Α΄ προβολή τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων «Σκύλος & Γάτα: Μια τρελή καταδίωξη»

06.03.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τη δραματική ταινία «Υπέροχες Μέρες», την ταινία δράσης «Ο Μελισσοκόμος», την επική περιπέτεια «DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ» και σε Α΄ προβολή τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων «Σκύλος & Γάτα: Μια τρελή καταδίωξη».

Προγραμματισμός προβολών 7  – 13 Μαρτίου 2024:

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου έως και Τετάρτη 13 Μαρτίου
18:00 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΡΕΣ
20:10 Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ
22:00 DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου για τους μικρούς μας φίλους
16:30 ΣΚΥΛΟΣ & ΓΑΤΑ: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ (Μεταγλωττισμένο)

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΡΕΣ
(Perfect Days)

Σκηνοθεσία: Wim Wenders
Σενάριο: Wim Wenders, Takuma Takasaki
Πρωταγωνιστούν: Kôji Yakusho, Tokio Emoto, Arisa Nakano, Aoi Yamada, Yumi Asô, Sayuri Ishikawa, Tomokazu Miura, Min Tanaka

Ο Hirayama μοιάζει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την καθημερινότητά του, εργαζόμενος ως καθαριστής τουαλετών στο Τόκιο. Πέρα από την αυστηρά δομημένη καθημερινή του εργασία, απολαμβάνει το πάθος του για τη μουσική και τα βιβλία. Και αγαπάει πολύ τα δέντρα, τα οποία και λατρεύει να φωτογραφίζει. Μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις, αποκαλύπτουν σταδιακά περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν του. Ένας βαθιά συγκινητικός και ποιητικός προβληματισμός, για το πως μπορεί κανείς καθημερινά να βρίσκει και να εκτιμά την ομορφιά του κόσμου γύρω μας.

Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ
(The Beekeper)

Σκηνοθεσία: David Ayer
Σενάριο: Kurt Wimmer
Παραγωγή: Bill Block, Chris Long, Jason Statham, Kurt Wimmer
Μουσική: Jared Michael Fry, David Sardy
Φωτογραφία: Gabriel Beristain
Μοντάζ: Geoffrey O’Brien
Σκηνικά: Ben Munro
Κοστούμια: Kelli Jones
Πρωταγωνιστούν: Jason Statham, Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Phylicia Rashad, Jeremy Irons

Ένας πρώην μυστικός πράκτορας αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να εκδικηθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, αποφάση η οποία εν αγνοία του τον βάζει στο στόχαστρο μιας πανίσχυρης ελίτ.

Αυτή η βίαιη εκστρατεία εκδίκησης αποκτά εθνικές διαστάσεις, όταν αποκαλύπτεται ότι είναι πρώην πράκτορας της πανίσχυρης και μυστικής οργάνωσης, γνωστή ως «Οι Μελισσοκόμοι».

 

DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ – 2η εβδομάδα προβολής

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας, Ντενί Βιλνέβ, αναλαμβάνει την κινηματογραφική μεταφορά του δεύτερου μέρους του έπους του Dune, του πασίγνωστου μυθιστορήματος του Φρανκ Χέρμπερτ. Στην ταινία, Dune: Μέρος Δεύτερο, συμμετέχουν διάσημοι σταρ από όλο τον κόσμο. Την πολυαναμενόμενη ταινία παρουσιάζουν η Warner Bros. Pictures και η Legendary Pictures, μετά και την επιτυχημένη και βραβευμένη με έξι Όσκαρ ταινία του 2021, Dune.

Το έπος της μεγάλης οθόνης συνεχίζει την πορεία του, βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Φρανκ Χέρμπερτ, Dune, με ένα καστ από γνώριμους αλλά και νέους ηθοποιούς· μεταξύ αυτών ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τιμοτέ Σαλαμέ (Wonka και Call Me by Your Name), η Ζεντάγια (Spider-Man: No Way Home, Malcolm & Marie και Euphoria), η Ρεμπέκα Φέργκιουσον (Mission: Impossible – Dead Reckoning), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζος Μπρόλιν (Avengers: End Game και Milk), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Όστιν Μπάτλερ (Elvis και Once Upon A Time… In Hollywood), η υποψήφια για Όσκαρ, Φλόρενς Πιου (Black Widow και Little Women), ο Ντέιβ Μπατίστα (Guardians of the Galaxy και Thor: Love and Thunder), ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστοφερ Γουόκεν, (The Deer Hunter και Hairspray), ο Στίβεν Χέντερσον (Fences και Lady Bird), η Λέα Σεϊντού (στα James Bond και Crimes of the Future), ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ (τα Mamma Mia! Και Avengers: Age of Ultron), η υποψήφια για Όσκαρ, Σαρλότ Ράμπλινγκ (45 Years και Assassin’s Creed) και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χαβιέρ Μπαρδέμ (No Country for Old Men και Being the Ricardos).

Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Ο Βιλνέβ, με βάση το μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Τζον Σπέιτς. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβαν η Μέρι Πάρεντ, ο Κέιλ Μπόιτερ, ο Βιλνέβ, η Τάνια Λαπόιντ και ο Πάτρικ Μακκόρμικ. Διευθυντές παραγωγής είναι ο Τζόσουα Γκρόντε, ο Χέρμπερτ Γκέινς, o Τζον Σπέιτς, o Τόμας Τουλ, ο Μπράιαν Χέρμπερτ, ο Μπάιρον Μέριτ, η Κιμ Χέρμπερτ και καλλιτεχνικός σύμβουλος είναι ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Κέβιν Τζ. Άντερσον.

Ο Βιλνέβ διατηρεί τη συνεργασία του με τη δημιουργική ομάδα του Dune: τον βραβευμένο με Όσκαρ, διευθυντή φωτογραφίας Γκρέιγκ Φρέιζερ· τον βραβευμένο με Όσκαρ, καλλιτεχνικό σχεδιαστή Πατρίς Βερμέτ· τον βραβευμένο με Όσκαρ, μοντέρ Τζο Γουόκερ· τον βραβευμένο με Όσκαρ, υπεύθυνο οπτικών εφέ Πολ Λάμπερτ· την υποψήφια για Όσκαρ, ενδυματολόγο Ζακλίν Γουέστ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, συνθέτης και μουσικός παραγωγός, Χανς Ζίμμερ αναλαμβάνει και πάλι την ενορχήστρωση του φιλμ.

Το Dune: Μέρος Δεύτερο γυρίστηκε σε τοποθεσίες στη Βουδαπέστη, το Άμπου Ντάμπι, την Ιορδανία και την Ιταλία.

 

ΣΚΥΛΟΣ & ΓΑΤΑ: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ – Α΄ Προβολής (μεταγλωττισμένο)
(Cat & Dog)

Σκηνοθεσία: Reem Kherici
Σενάριο: Reem Kherici & Tristan Schulmann
Πρωταγωνιστούν: Reem Kherici, Franck Dubosc, Philippe Lacheau

Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι, που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας, που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό, που θα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το πολύτιμο ρουμπίνι. Όσο η Μόνικα και ο Τζακ τους αναζητούν, η Ντίβα και ο Τούλης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, για να γλιτώσουν από αυτή την τρελή καταδίωξη, που τα οδηγεί από το Μόντρεαλ μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
(DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK