Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό στο πρώτο Αποκριάτικο Παιδικό Εργαστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου

Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό στο πρώτο Αποκριάτικο Παιδικό Εργαστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου

04.03.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
Γραμματεία Πολιτισμού: 22990 20150
 

Μαρκόπουλο, 4-3-2024

 

Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό στο πρώτο Αποκριάτικο Παιδικό Εργαστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Αποκριάτικο Παιδικό Εργαστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου, στο αγαπημένο μνημείο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Τα παιδιά που συμμετείχαν έφτιαξαν όμορφες κατασκευές με αφορμή το έργο του αγαπημένου μοντέρνου καλλιτέχνη Μόντριαν, αφού πρώτα έπρεπε να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με στόχο να συλλέξουν όλα τα υλικά τους για να ολοκληρώσουν τις κατασκευές τους!

Πολλές και ιδιαίτερα μοναδικές δημιουργίες προέκυψαν μέσα από αυτή τη δράση με τελικό στόχο την κατασκευή ενός πρωτότυπου «καπέλου» πάντα με αφορμή το έργο του καλλιτέχνη!

Το 2ο αποκριάτικο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, αποτελεί ένα αφιέρωμα στην μοναδική καλλιτέχνη Γιαγιόη Κουσάμα, με καταγωγή από την Κίνα, η οποία ζωγράφιζε για όλη της τη ζωή βούλες!

Τα παιδιά θα μάθουν για τη μοναδική αυτή καλλιτέχνιδα και τη συναρπαστική ζωή της και θα φτιάξουν αποκριάτικες χειροτεχνίες με θέμα τις βούλες της. Στο χώρο θα πραγματοποιηθεί ένα διαδραστικό παιχνίδι εμπνευσμένο από το έργο της!

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν!

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK