Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την επική περιπέτεια DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ και τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την επική περιπέτεια DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ και τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ

29.02.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την επική περιπέτεια DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ και τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κιν. σχεδίων ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ.

Προγραμματισμός προβολών 29 Φεβρουαρίου – 6 Μαρτίου 2024:

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου έως και Τετάρτη 6 Μαρτίου
18:30 DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
21:30 DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Σάββατο 2 Μαρτίου και Κυριακή 3 Μαρτίου για τους μικρούς μας φίλους
16:30 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ (Μεταγλωττισμένο)

DUNE: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ – Α΄ προβολής

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας, Ντενί Βιλνέβ, αναλαμβάνει την κινηματογραφική μεταφορά του δεύτερου μέρους του έπους του Dune, του πασίγνωστου μυθιστορήματος του Φρανκ Χέρμπερτ. Στην ταινία, Dune: Μέρος Δεύτερο, συμμετέχουν διάσημοι σταρ από όλο τον κόσμο. Την πολυαναμενόμενη ταινία παρουσιάζουν η Warner Bros. Pictures και η Legendary Pictures, μετά και την επιτυχημένη και βραβευμένη με έξι Όσκαρ ταινία του 2021, Dune.

Το έπος της μεγάλης οθόνης συνεχίζει την πορεία του, βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Φρανκ Χέρμπερτ, Dune, με ένα καστ από γνώριμους αλλά και νέους ηθοποιούς· μεταξύ αυτών ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τιμοτέ Σαλαμέ (Wonka και Call Me by Your Name), η Ζεντάγια (Spider-Man: No Way Home, Malcolm & Marie και Euphoria), η Ρεμπέκα Φέργκιουσον (Mission: Impossible – Dead Reckoning), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζος Μπρόλιν (Avengers: End Game και Milk), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Όστιν Μπάτλερ (Elvis και Once Upon A Time… In Hollywood), η υποψήφια για Όσκαρ, Φλόρενς Πιου (Black Widow και Little Women), ο Ντέιβ Μπατίστα (Guardians of the Galaxy και Thor: Love and Thunder), ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστοφερ Γουόκεν, (The Deer Hunter και Hairspray), ο Στίβεν Χέντερσον (Fences και Lady Bird), η Λέα Σεϊντού (στα James Bond και Crimes of the Future), ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ (τα Mamma Mia! Και Avengers: Age of Ultron), η υποψήφια για Όσκαρ, Σαρλότ Ράμπλινγκ (45 Years και Assassin’s Creed) και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χαβιέρ Μπαρδέμ (No Country for Old Men και Being the Ricardos).

Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Ο Βιλνέβ, με βάση το μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Τζον Σπέιτς. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβαν η Μέρι Πάρεντ, ο Κέιλ Μπόιτερ, ο Βιλνέβ, η Τάνια Λαπόιντ και ο Πάτρικ Μακκόρμικ. Διευθυντές παραγωγής είναι ο Τζόσουα Γκρόντε, ο Χέρμπερτ Γκέινς, o Τζον Σπέιτς, o Τόμας Τουλ, ο Μπράιαν Χέρμπερτ, ο Μπάιρον Μέριτ, η Κιμ Χέρμπερτ και καλλιτεχνικός σύμβουλος είναι ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Κέβιν Τζ. Άντερσον.

Ο Βιλνέβ διατηρεί τη συνεργασία του με τη δημιουργική ομάδα του Dune: τον βραβευμένο με Όσκαρ, διευθυντή φωτογραφίας Γκρέιγκ Φρέιζερ· τον βραβευμένο με Όσκαρ, καλλιτεχνικό σχεδιαστή Πατρίς Βερμέτ· τον βραβευμένο με Όσκαρ, μοντέρ Τζο Γουόκερ· τον βραβευμένο με Όσκαρ, υπεύθυνο οπτικών εφέ Πολ Λάμπερτ· την υποψήφια για Όσκαρ, ενδυματολόγο Ζακλίν Γουέστ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, συνθέτης και μουσικός παραγωγός, Χανς Ζίμμερ αναλαμβάνει και πάλι την ενορχήστρωση του φιλμ.

Το Dune: Μέρος Δεύτερο γυρίστηκε σε τοποθεσίες στη Βουδαπέστη, το Άμπου Ντάμπι, την Ιορδανία και την Ιταλία.

 

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΑΝ (Μεταγλωττισμένο)

(Inspector Sun & The Curse Of The Black Widow)

Σκηνοθεσία: Χούλιο Σότο Γκουρπίντε

Σενάριο: Τόμπι Ντέιβις, Ντέιβιντ Φρίντμαν, Ρόκο Πουτσίλο

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Θάνος Λέκκας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νέστορας Κοψιδάς, Βασιλική Σούτη, Μαρία Ζερβού, Άγγελος Λιάγκος, Αμαλία Νίνου, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκουφής, Βούλα Κώστα, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Υφαντής, Μαρτίνα Δημοπούλου

Με τον πρωτότυπο κόσμο των εντόμων σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η ευρηματική ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα διασκεδαστικό φιλμ νουάρ για παιδιά με φόντο την κοσμοπολίτικη αισθητική της Σαγκάης των ‘30s.

Σανγκάη, 1934. Κάτω από την επιφάνεια, στον κόσμο των εντόμων οι ντετέκτιβ και οι γκάνγκστερ συνυπάρχουν σαν σε φιλμ νουάρ. Ο μοναχικός επιθεωρητής Σαν – που ανήκει στο είδος της αράχνης κυνηγού- καλείται να λύσει ένα μυστήριο που αποδεικνύεται μία υπόθεση ζωής και θανάτου για ανθρώπους και έντομα.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ
Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

(DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK