Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία δράσης «Madame Web», τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «Ένα ταξίδι για πάπιες» και για 5η εβδομάδα συνεχίζεται η προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία δράσης «Madame Web», τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «Ένα ταξίδι για πάπιες» και για 5η εβδομάδα συνεχίζεται η προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things»

15.02.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία δράσης «Madame Web», τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «Ένα ταξίδι για πάπιες» και για 5η εβδομάδα συνεχίζεται η προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things».

Προγραμματισμός προβολών 15 – 21 Φεβρουαρίου 2024: 

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έως και Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
19:00 «Poor Things»
21:30 «Madame Web» 

Σαββατο 17 Φεβρουαρίου και Κυριακή 18 Φεβρουαρίου για τους μικρούς μας φίλους
17:00 «Ένα ταξίδι για πάπιες» (Μεταγλωττισμένο)

 

MADAME WEB – Α΄ προβολής 

Σκηνοθεσία: SJ Clarkson
Σενάριο: Claire Parker & SJ Clarkson
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts, Adam Scott
Βασισμένη στα Marvel Comics

«Στο μεταξύ, σε ένα άλλο σύμπαν…». Σε μια ανατροπή των κλασικών ταινιών του συγκεκριμένου είδους, η ταινία Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Στο γεμάτο αγωνία θρίλερ, πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson στο ρόλο της Cassandra Webb, μιας διασώστριας με ικανότητες μέντιουμ. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον, αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν.

 

POOR THINGS5η εβδομάδα προβολής

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι βραβευμένη με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και με δύο Χρυσές Σφαίρες, μιούζικαλ ή κωμωδίας και Α΄ γυναικείου ρόλου.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef
Σενάριο: Tony McNamara, στη 2η συνεργασία του με τον Γιώργο Λάνθιμο, μετά την ταινία «Η Ευνοούμενη» (The Favourite), βασισμένο στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray
Παραγωγή: Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται, χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella επιδιώκει αποφασιστικά να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

 

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ (μεταγλωττισμένη)
(MIGRATION)

Σενάριο: Μάικ Γουάιτ
Σκηνοθεσία: Μπενζαμέν Ρενέρ
Παραγωγή: Κρις Μελεντάντρι

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Φοίβος Ριμένας, Στεφανία Φιλιάδη, Μάριος Χρυσομάλλης, Δανάη Νικολάτου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Λίλα Μουτσοπούλου, Βίνα Παπαδοπούλου, Πέγκυ Μανωλά, Θάνος Λέκκας, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Κωνσταντίνος Ρεπάνης

Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες, έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν – τον κόσμο ολόκληρο. Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες, αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη.

Καθώς η οικογένεια φτάνει στο νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
(DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK