Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης σε ορισμένες παροχές νερού στην περιοχή Αυλάκι – Νάτσο στο Πόρτο Ράφτη λόγω βλάβης ηλεκτροδότησης στη δεξαμενή 

Ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης σε ορισμένες παροχές νερού στην περιοχή Αυλάκι – Νάτσο στο Πόρτο Ράφτη λόγω βλάβης ηλεκτροδότησης στη δεξαμενή 

15.02.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Αγαπητοί συμπολίτες,

Εξαιτίας βλάβης της ΔΕΗ που προκλήθηκε σήμερα Πέμπτη 15/2/2024, δεν μπορεί να λειτουργήσει το ανυψωτικό πίεσης στη δεξαμενή νερού που βρίσκεται στην περιοχή Αυλάκι, στο Πόρτο Ράφτη. Tο ανυψωτικό πίεσης εξυπηρετεί την υδροδότηση των παροχών που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο από τη δεξαμενή.

Για την επίλυση του προβλήματος ειδοποιήθηκε άμεσα η ΔΕΗ, η οποία μετέβη στο σημείο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να επισκευάσει τη βλάβη.

Έχει ειδοποιηθεί ο εργολάβος της ΔΕΗ, ο οποίος αναμένεται να επιδιορθώσει το πρόβλημα εντός 24 ωρών, ήτοι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 16/2/2024.

Ως εκ τούτου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενδέχεται να διακοπεί η υδροδότηση στις κατοικίες που βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο από αυτό της δεξαμενής, στις περιοχές Αυλάκι – Νάτσο, στο Πόρτο Ράφτη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ζητάει την κατανόηση των κατοίκων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK