Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου!

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου!

30.01.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Εμπορικών δραστηριοτήτων
και Μέριμνας για την Τρίτη Ηλικία
τηλ.22990 20150
email: [email protected]
 

Μαρκόπουλο, 26/1/2024

 Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου!


Στις κατάμεστες από τα μέλη, αίθουσες των ΚΑΠΗ του Δήμου  Μαρκοπούλου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο Πόρτο Ράφτη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στο χώρο του ΚΑΠΗ και αντίστοιχα, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου.

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Εμπορικών δραστηριοτήτων και Mέριμνας για την 3η ηλικία Δημήτρη Κολιαβασίλη.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού Διοίκησης, Δημοτικής Κατάστασης και Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Βαγγέλης Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Αναστάσιος Νικολακόπουλος και η  εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ζαφειρία Φωτεινού. Τέλος ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του επίκουρου καθηγητή Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλου.

Μετά το πέρας των Αγιασμών από τους Ιερείς, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για ένα χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2024.

Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό των ΚΑΠΗ και ιδιαίτερα την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου Νάνσυ Μακρή, καθώς και την υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη Χαρά Κακαρνάκη για την εύρυθμη λειτουργία καθώς και για τις πλούσιες και πολυποίκιλες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί και για το τρέχον έτος!

Τέλος, αξιοσημείωτη είναι η συμβολή των χορηγών μας, για τα δώρα που συνόδευσαν το τυχερό φλουρί. Για τις προσφορές τους στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου ευχαριστούμε το κομμωτήριο της Ευαγγελίας Αποστόλου και του Σπύρου Δρίτσα, το κρεοπωλείο Καλοφούτη στο Μαρκόπουλο και το κατάστημα του Θοδωρή Δρίτσα.

Για τις προσφορές τους στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη, ευχαριστούμε το φαρμακείο του Σπυρίδωνα Καρακαϊδού, το φαρμακείο της Ευαγγελίας Σιαμπή, το φαρμακείο  της Ελένης Κούκη-Αγγιστριώτη και το κατάστημα με αξεσουάρ και μπιζού της Χρυσούλας Αδάμ.

Καλή χρονιά σε όλους!

Με εκτίμηση,

Ο Αντιδήμαρχος
Πολιτισμού, Εμπορικών δραστηριοτήτων

και Mέριμνας για την 3η ηλικία,

 Δημήτριος Κολιαβασίλης

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK