Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Παιχνίδια ως δώρα αγάπης συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και αυτά τα Χριστούγεννα!

Παιχνίδια ως δώρα αγάπης συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και αυτά τα Χριστούγεννα!

11.01.2024 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις - Πολιτισμός, Ενημέρωση, Κοινωνική Υπηρεσία


Δεκάδες παιδιά δικαιούχων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς και παιδιά που φιλοξενούνται σε Δομές, έλαβαν παιχνίδια ως δώρα αγάπης, που συγκεντρώθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία Μαρκοπούλου, στο πλαίσιο της δράσης «Φέτος, ζήσε και εσύ τη Μαγεία των Χριστουγέννων».

Από τη δράση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2023, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές πολιτών, επιχειρήσεων και φορέων, περισσότερα από 6 μεγάλα κιβώτια γεμάτα παιχνίδια!

Κούκλες, αυτοκινητάκια, βιβλία, λούτρινα αρκουδάκια, επιτραπέζια και διάφορα άλλα παιχνίδια, έγιναν το δώρο που περίμεναν ανυπόμονα τα παιδιά και που τους χάρισε μεγάλα χαμόγελα και ξέγνοιαστες ώρες παιχνιδιού, προσφέροντας παράλληλα μια ανάσα οικονομικής ανακούφισης στις οικογένειές τους. Ομοίως, παιχνίδια μοιράστηκαν σε Δομές Φιλοξενίας με την ευχή, το παιχνίδι να απαλύνει έστω και λίγο τις ψυχές των παιδιών αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση παιχνιδιών. Χωρίς τις πολύτιμες αυτές προσφορές, ο κόσμος θα ήταν ακόμη πιο «σκοτεινός». Γιατί όταν τα παιδιά χαμογελούν, η πλάση φωτίζεται!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK