Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Μαρκόπουλου Μεσογαίας

Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Μαρκόπουλου Μεσογαίας

19.12.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε κλίμα ελπίδας και αισιοδοξίας τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2023, η ορκωμοσία του επανεκλεγμένου Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προέκυψαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η τελετή, πρωτοστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», την αγκάλιασε πλήθος κόσμου και την τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλειος Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, ο Δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών Ισίδωρος Μάδης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, όπως επίσης εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης όρκισε τον Δήμαρχο και στη συνέχεια ακολούθησε η ορκωμοσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, να υπηρετεί το Σύνταγμα, τους Νόμους και την πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, εξήρε στην ομιλία του τη σημασία της ευθύνης και της αγάπης για τον τόπο, ως εφαλτήριο για την επίτευξη των στόχων της διοίκησης του Δήμου και την επίλυση των εκάστοτε προβλημάτων.

Τόνισε το χρέος το οποίο αναλαμβάνει, αναγνωρίζοντας τις νέες προκλήσεις και ευθύνες της νέας δημοτικής περιόδου 2024 – 2028, ενώ παράλληλα έδωσε την υπόσχεση, ότι με συνεπή δουλειά και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, θα εξασφαλιστεί για τους πολίτες του Δήμου ένα ακόμη καλύτερο παρόν και μέλλον σε όλους τους τομείς του επιστητού: στην καθαριότητα, στους δρόμους, στους κοινόχρηστους χώρους, στην ύδρευση, στα κοινωνικά προγράμματα, στα σχολεία, στην εξυπηρέτηση των δημοτών, παντού.

Επιπροσθέτως, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αναγκαιότητα για ενότητα, συνεργασία, αλήθεια, διαφάνεια, αλλά και παραγωγική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να επιτυγχάνεται η πρόοδος, σε μια κοινωνία προοπτικής.

Τέλος, ευχαρίστησε συγκινημένος όλους τους συμπολίτες του, για την τιμή της επανεκλογής του, ευχόμενος σε όλους, ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, οι αξίες της αγάπης, της ελπίδας και της δικαιοσύνης, να καθοδηγούν το δρόμο όλων.

Eπικύρωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και της ανακήρυξης των επιτυχόντων και των επιλαχόντων συνδυασμών, των εκλεγέντων Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Μαρκοπούλου.pdf

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK