Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Κουτσογιάννης, Πίτσικου, Νομικού, Λαϊου & Van Berkel οι Πανελληνιονίκες ΥΕ!

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Κουτσογιάννης, Πίτσικου, Νομικού, Λαϊου & Van Berkel οι Πανελληνιονίκες ΥΕ!

12.12.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Δελτίο Τύπου 

Κουτσογιάννης, Πίτσικου, Νομικού, Λαϊου & Van Berkel οι Πανελληνιονίκες ΥΕ !

Αισίως με απόλυτη επιτυχία και πολυάριθμες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας τόσο η αγωνιστική χρονιά του 2023 όσο και οι 75οι Μ| Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων με την ανάδειξη των φετινών Πανελληνιονικών και των Πρωταθλητών Νέων Ίππων.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ δύο αθλητών που είχαν 0 βαθμούς ποινής τους δύο γύρους, Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Πάρις Κουτσογιάννης του ΙΟΒΟΠ με τον Oakley με 0 βαθμούς στο μπαράζ. Στην 2η θέση ήταν ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος του IOMS με τον Dicaprio με 4 βαθμούς στο μπαράζ, ενώ στην 3η θέση ήταν ο Αλέξανδρος Φουρλής του ΙΟΚΕΝ με τον Idefix del Laghetto  με 4 βαθμούς στους δύο γύρους.

Τους Μ| Πανελλήνιους Αγώνες ΥΕ και το κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο επισκέφτηκε χθες τελευταία ημέρα των αγώνων ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης και μάλιστα έκανε την απονομή στους Πανελληνιονίκες Ενηλίκων.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων η μοναδική αμαζόνα με διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους ήταν η Άρτεμις Πίτσικου με την Venice του ΙΟΑ, που αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης. Δεύτερη ήταν η Σεμέλη Ποππ με τον Cash de la Hart του ΙΟΚΟΥΒ και τρίτη η Μαριάννα Γκουνέλα του ΙΟΘ με τον For Conty.

Στην Κατηγορία Εφήβων Πανελληνιονίκης ήταν η Αννίτα Νομικού με τον Rushdie του ΙΟΒ με 4 βαθμούς στους δύο γύρους και ακολουθήσαν στην 2η θέση η Μαρία Καβαλάρη με τον Sunny του ΙΟΚΑΛSG και στην 3η θέση η Στεφανία Μπέσιου του IOMS με την Djana vd Tojopehoeve.

Στην Κατηγορία Παίδων η Σεμέλη Λαϊου  του ΙΟΚΕΝ με την Korfenia έκανε τη  μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους και αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης. Δεύτερη ήταν η Βασιλική Μπαλιούση με τον Times Square του ΙΟΑ και τρίτη ήταν η Εμμέλεια Οικονομοπούλου με την Stella Blu του IOMS.

Στην Κατηγορία Αμαζόνων μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ τεσσάρων αθλητριών, πρώτη ήταν η Lauren van Berkel του ΕΙΟ με τον Chance de La Loge με 0 βαθμούς και τον καλύτερο χρόνο 36,81 στο μπαράζ. Δεύτερη ήταν η Μαριάννα Μαρινοπούλου με τον Copper de Caryan του ΙΟΚΕΝ και τρίτη ήταν  η Σάσα Χατζηπρίμου με την Cendrasine του ΙΟΒΙΟΠ.

Στις κατηγορίες Πρωταθλητών Νέων Ίππων, Πρωταθλητής Ίππος μέχρι 5 ετών αναδείχθηκε  ο  No Guts no Glory που ίππευσε ο Αλέξανδρος Φουρλής του ΙΟΚΕΝ, Πρωταθλητής Ίππος 6 ετών αναδείχθηκε η Quinta που ίππευσε ο Λεωνίδας Παλεγδας του IOMS και Πρωταθλητής Ίππος 7 ετών αναδείχθηκε ο Gearnac de Listoir που ίππευσε η Βασιλική Μπαλιουση του ΙΟΑ.

Οι αγώνες της ιππασίας ολοκληρώθηκαν για φέτος σε όλα τα ιππικά αθλήματα με επιτυχία και νέα ρεκόρ συμμετοχών αθλητών και ίππων.

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στα μέσα του Ιανουαρίου 2024 με την έναρξη του Αγωνιστικού Προγράμματος 2024 που μπορεί κανείς να πληροφορηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΟΙ!

Από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK