Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Σαχίνογλου, Τουρκομάνη, Ρέτσου & Παπαπολύζου οι Πανελληνιονίκες ΙΔ!

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Σαχίνογλου, Τουρκομάνη, Ρέτσου & Παπαπολύζου οι Πανελληνιονίκες ΙΔ!

04.12.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 4 Δεκεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου

 Σαχίνογλου, Τουρκομάνη, Ρέτσου & Παπαπολύζου
οι Πανελληνιονίκες ΙΔ !

Με επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας οι Μ|Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας, τελευταίοι αγώνες της χρονιάς για το συγκεκριμένο ιππικό άθλημα.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Πανελληνιονίκες αναδείχθηκαν οι φετινοί Πρωταθλητές, Χριστίνα Σαχίνογλου του ΙΟΜ με τον Damor συγκεντρώνοντας συνολικό ποσοστό και στα τρία αγωνίσματα 67,23%.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων για πρώτη φορά Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε η φετινή Βαλκανιονίκης Μαρία Ελένη Τουρκομάνη με την Seine Tosca του ΕΙΟ έχοντας συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 63,78%.

Στην Κατηγορία Εφήβων ο τίτλος κρίθηκε στο τελευταίο αγώνισμα freestyle με μουσική με την φετινή Πρωταθλήτρια και Βαλκανιονίκης Χριστίνα Ρέτσου με την Elise του ΙΟΒ να παίρνει τον τίτλο με συνολικό ποσοστό 65,14%. Στην 2η θέση ήταν η Ιλένια Οικονόμου του ΑΙΟΑΤ με τον King Black με ποσοστό 65,05% και στην 3η θέση η Ελένη Μπαρμπάτη με τον Forever Dancing του ΙΟΒ με ποσοστό 61,44%.

Στην Κατηγορία Παίδων Πανελληνιονίκης για πρώτη φορά αναδείχθηκε η Δανάη Παπαπολύζου με τον Guidany του ΕΙΟ με ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα, 74.83%. Στην 2η θέση ήταν μία ακόμη αμαζόνα του ΕΙΟ, η Μαλβίνα Νικολαίδη με τον Biebosschen Dandy Lion με ποσοστό 73,8%. Στην 3η θέση ήταν η Βενέτα Σάβοβα με τον Henzo του ΙΟΜ με ποσοστό 72,12%.

Στους Πανελλήνιους Αγώνες αναδείχθηκαν και οι Πολυνίκες όλης της χρονιάς. Στο Ομαδικό Αγώνισμα Πολυνίκης ήταν ο Εθνικός Ιππικός Όμιλος Τατοίου, στην Κατηγορία Γ4 Πολυνίκης ήταν η Χριστίνα Ρέτσου με την Elise του ΙΟΒ, στην κατηγορία Β7 η Αντωνία Τσαμάνδουρα με τον San Amour του ΙΟΒ, στην Κατηγορία Α3 Παίδων η Δανάη Παπαπολύζου με τον Guidany του ΕΙΟ και στην κατηγορία Α3 Ενηλίκων η Βασιλική Τζωρτζοπούλου με τον Odysseas de Lux του ΕΘΙΟΤ.

Ακολουθούν οι Μ| 75οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων από την Πέμπτη, 7 έως και την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου στο κλειστό του ΟΚΙΜ.

Από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK