Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Συνάντηση εργασίας με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και τους Δημάρχους- μετόχους της Αναπτυξιακής Αττικής Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.

Συνάντηση εργασίας με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και τους Δημάρχους- μετόχους της Αναπτυξιακής Αττικής Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.

14.11.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση


Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, συναντήθηκαν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 οι Δήμαρχοι Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αναπτυξιακή Αττικής Α. Ε. – Α.Ο.Τ.Α.» Κωνσταντίνος Μπουλμέτης.

Σε εγκάρδιο κλίμα, που συνυποδηλώνει την αγαστή συνεργασία των μερών, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν καίρια θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης, συζητήθηκαν σχεδιασμοί και στοχευμένες παρεμβάσεις, με σκοπό την βέλτιστη αποδοτικότητα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς το συμφέρον των δημοτών.

Επιπλέον, αναπτύχθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν τους αναπτυξιακούς οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε με τις κατάλληλες βελτιώσεις σε νομοθετικό επίπεδο, να μετατραπούν σε ενισχυτικούς μηχανισμούς για τη διοικητική, αλλά και τεχνική επάρκεια των δήμων, μέσω της τεχνοκρατικής και επιστημονικής αρωγής τους.

Ανταποκρινόμενος στους προβληματισμούς και στους συγκεκριμένους στόχους που έθεσαν οι Δήμαρχοι, ο Αν. Υπουργός δεσμεύτηκε να επανεξετάσει κατά το δυνατόν, το νομοθετικό πλαίσιο, προκειμένου να απαλλαγεί από περιττές γραφειοκρατικές και άλλες αγκυλώσεις, η λειτουργία των Ο.Τ.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK