Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Διαδικτυακή Εκδήλωση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων «Οι επιδημίες του Χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν»

Διαδικτυακή Εκδήλωση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων «Οι επιδημίες του Χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν»

03.11.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση, Κοινωνική Υπηρεσία


Αγαπητοί συμπολίτες,
σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή ενημέρωση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. με τίτλο: «Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν», η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 – 19:30 μέσω της πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/87168698800 και μέσω του Facebook (link): https://www.facebook.com/ΕΔΔΥΠΠΥ-146541628794804

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.ά., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.
Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κ.λ.π., ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν.
Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.
Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 5 καθηγητές – ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.
Τέλος, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.
Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, Μαρούσι – Τ.Κ.: 151 24
T: 210 8067 888
E: [email protected]
W: www.eddyppy.gr

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK