Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες «ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ», «ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» και «ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες «ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ», «ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» και «ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ»

01.11.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το μεταγλωττισμένο sequel ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ και τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. Αυτή την εβδομάδα το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει την ταινία ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ, που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι.

Προγραμματισμός προβολών από Πέμπτη 2, έως και Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023:

ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ – Α΄ προβολής (μεταγλωττισμένο)
(TROLLS BAND TOGETHER) 

Προβολές: 18.00

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντορν, Τιμ Χάιτζ
“Δανείζουν” τη φωνή τους: Ελένη Μπίκου, Τάσος Νταπαντάς, Κώστας Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Κώστας Τερζάκης

Ετοιμαστείτε για μία ταινία γεμάτη δράση και χρώμα οικογενειακή επανένωση, όπως δεν την έχετε ξαναζήσει, με το νέο κεφάλαιο του επιτυχημένου μουσικού franchise της DreamWorks Animation: ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 3 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΤΑ.

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης, είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει, ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν, όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης, δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά.

Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη, ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι, για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Την ταινία με τα νέα, γεμάτα θετική ενέργεια τραγούδια και τις κλασικές ποπ επιτυχίες, σκηνοθετεί και πάλι ο Γουόλτ Ντορν με τον Τιμ Χάιτζ σε ρόλο συν-σκηνοθέτη (Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία), ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει η Τζίνα Σέι.

Τα τραγούδια των Ευχούληδων έχουν σημειώσει σαρωτική επιτυχία, με την πρώτη ταινία (2016), να αποσπά υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Στην ταινία ακούγονται ξανά οι φωνές των Άννα Κέντρικ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Ζόι Ντεσανέλ, Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας, Ένο Τζάο, Καρολάιν Χελτ, Άντερσον. Παακ, Ρον Φάντσες, Κουνάλ Ναγιάρ και Κέναν Τόμσον. Στις νέες προσθήκες περιλαμβάνονται οι Καμίλα Καμπέγιο, Ζόσα Μάμετ και ΡουΠολ Τσαρλς.

 

ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ – Α΄ προβολής
(Strange Way of Life)

Προβολές: 20.00

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Pedro Almodóvar
Πρωταγωνιστούν: Ethan Hawke, Pedro Pascal, Pedro Casablanc, Manu Ríos, George Steane, José Condessa, Jason Fernández, Sara Sálamo, Ohiana Cueto, Daniel Medina

25 χρόνια μετά το σύντομο ειδύλλιο του με τον σερίφη Jake (Ethan Hawke), ο Silva (Pedro Pascal) διασχίζει την έρημο για να τον συναντήσει ξανά. Μετά από μία νύχτα πάθους, έχει έρθει η ώρα να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα αυτής της επανασύνδεσης.

 

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ βασισμένη στο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι
(A Haunting in Venice)

Προβολές: 21.15

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Σενάριο: Michael Green
Παίζουν: Kenneth Branagh, Tina Fey, Jaime Dornan, Jude Hill, Kelly Reilly, Academy- Michelle Yeoh , Emma Laird, Kyle Allen, Camille Cottin, Ali Khan, Riccardo Scamarcio

Ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό (Kenneth Branagh), έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία. Όλα αλλάζουν, όταν τον επισκέπτεται η Ariadne Oliver (Tina Fey), η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται, ότι δεν πρόκειται για έγκλημα. Ο Πουαρό παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι, που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας Rowena Drake (Kelly Reilly). Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Βέλγος ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο, που κρύβει πολλά μυστικά.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του https://www.more.com/cinema/festival/kinimatografos-artemis-markopoulo/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR),
Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο,
τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK