Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 8-10-2023

Μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 8-10-2023

09.10.2023 | Αρχική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές 10/2023, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

θέλω να ευχαριστήσω από καρδίας τους χιλιάδες συμπολιτών μας, που με την καθαρή ψήφο τους, πιστοποίησαν το συνεχιζόμενο κοινό μας όραμα, για μια Κοινωνία Προοπτικής στον τόπο μας.

Με το συντριπτικό ποσοστό της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, να «σκαρφαλώνει» στο 58,31%, από την πρώτη κιόλας Κυριακή, εκλαμβάνουμε και ένα δεύτερο χρήσιμο μήνυμα: δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Σηκώνουμε τα μανίκια ξανά από σήμερα κιόλας!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολυτίμους συνεργάτες μου – καθένα και καθεμία ξεχωριστά, για τον έντιμο προεκλογικό τους αγώνα και ξεκινάμε, από σήμερα κιόλας, με στρατηγική, σχεδιασμό και πρόγραμμα, να συνεχίσουμε – χωρίς πολλά λόγια – το έργο που έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε, με γνώμονα όλους τους δημότες μας!

Συγχαίρουμε επίσης τις τρεις νέες δημοτικές παρατάξεις, που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Τους ευχόμαστε καλή θητεία, δύναμη, αλλά και υπομονή, γιατί η ενασχόληση με τα κοινά είναι αγώνας διαρκείας.

Στη νέα αυτή 5ετία προοπτικής για τον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς!

Η πόρτα του γραφείου μου, θα συνεχίζει να είναι πάντα ανοιχτή σε όλες και σε όλους. Το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα των συνεργατών μου είναι πάντα διαθέσιμα. Όλοι μαζί, χτίζουμε το μέλλον που αξίζει ο Δήμος μας!

Συνεχίζουμε!

Ο Δήμαρχος
Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK