Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τη δράση στείρωσης αδέσποτων γατών

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τη δράση στείρωσης αδέσποτων γατών

26.09.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που τιμάται στις 4 Οκτωβρίου, ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας σε συνεργασία με τους συμβεβλημένους κτηνιάτρους του Δήμου, διοργανώνουν δράση δωρεάν στείρωσης αδέσποτων γατών, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Σήμερα, το Πρόγραμμα Παροχής Υπηρεσιών Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων είναι σε πλήρη εξέλιξη στο Δήμο μας. Συμβεβλημένοι κτηνίατροι παρέχουν καθημερινά κτηνιατρική περίθαλψη και στειρώσεις στα αδέσποτα ζώα. Παράλληλα όμως, εξαιτίας της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού των γατών, προγραμματίζεται η ανωτέρω δράση, που στοχεύει στη διαχείριση του ρυθμού των γεννήσεων και την ευζωία των ζώων.

Στην κατεύθυνση αυτή, καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δράση, φέρνοντας μια ή περισσότερες αδέσποτες γάτες προς στείρωση, να το δηλώσουν απαραίτητα μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 στο Τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Μαρκοπούλου, στον κ. Μανώλη Σολανάκη, στο τηλ. 22990 20116 (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.), αναφέροντας τον αριθμό των ζώων, ώστε να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Νοεμβρίου 2023, σε χρόνο και χώρο που θα διαμορφωθεί ανάλογα με το πλήθος των ζώων προς στείρωση, ενώ – αν ο αριθμός τους είναι ιδιαίτερα μεγάλος – η δράση θα επαναληφθεί.

Οι γάτες που θα στειρωθούν, θα πρέπει να μεταφερθούν στο χώρο μέσα σε μεταφορείς, που θα αναγράφουν ευκρινώς την περιοχή περισυλλογής τους, ώστε να επανενταχθούν.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK