Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023

25.09.2023 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                                                Μαρκόπουλο,  25/9/2023
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΤΚ 19003
Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ
Τηλ: 22990-20121, 22990-20141
Fax: 22990-24009                                                                             Προς:  Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
E–mail: [email protected]

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023

Πηγή: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Στη δεύτερη θέση του Βαλκανικού Κυπέλλου Γυναικών 2023, κατόρθωσε να «σκαρφαλώσει» η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, επικρατώντας με «καθαρή» νίκη 3 – 0 σετ, επί της αλβανικής Σκεντέρμπεου, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στο Κόσοβο.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, Μένη Βαμποράκη, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους προς τον ΑΟ Μαρκοπούλου, με την κάτωθι ανακοίνωση:

Το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Κύπελλο Γυναικών 2023,αποτελεί μια ακόμη λαμπρή διεθνή διάκριση στο ενεργητικό της γυναικείας ομάδας του Μαρκοπούλου, αλλά και για τη Ασημίνα Νικολογιάννη, η οποία κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης ακραίας στη διοργάνωση, δίπλα στη Βελγίδα Lara Nagels που κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης πασαδόρου!

Οι αθλήτριες, οι προπονητές και όλες και όλοι όσοι συνέβαλλαν στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα, είναι άξιες και άξιοι θερμών συγχαρητηρίων.

Η ομάδα του Α.Ο.Μ. διαγράφει μια διαρκώς ανοδική πορεία, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, με τις διακρίσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Νιώθουμε τεράστια περηφάνια για τις αθλήτριες και τους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι είναι πρεσβευτές του «ευ αγωνίζεσθαι», εντός κι εκτός παρκέ.

Για τη συγκλονιστική αυτή παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις, αξίζουν συγχαρητήρια όλο το επιτελείο που περιστοιχίζει την ομάδα, οι συνεργάτες και η διοίκηση της ομάδας, χωρίς να λησμονούμε την καθοριστική συμβολή των οικογενειών όλων των αθλητών.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές της ομάδας, πάντα να κατακτούν τους αγωνιστικούς και προσωπικούς τους στόχους, γεμίζοντας την πόλη μας με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον – το μέλλον που τους ανήκει!

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος
Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Η Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης,
Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας
Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης Μένη Βαμποράκη

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK