Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας για τέταρτη φορά στο Μαρκόπουλο!

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας για τέταρτη φορά στο Μαρκόπουλο!

05.09.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Δελτίο Τύπου

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας για τέταρτη φορά στο Μαρκόπουλο!

Μετά το διεθνή αγώνα Athens CSI* EEF Evolution League, το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα μια ακόμη πολύ σημαντική διπλή ιππική διεθνή διοργάνωση. Πρόκειται για τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα 2023 στα δύο ολυμπιακά αθλήματα, την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία από την Πέμπτη, 7 έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, μετά από δύο χρόνια επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα και θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Η Υπερπήδηση Εμποδίων θα γίνει στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χόρτο από την Πέμπτη, 7 έως και την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, ενώ η Ιππική Δεξιοτεχνία θα γίνει το τριήμερο 8- 10 Σεπτεμβρίου στο ιπποδρόμιο με άμμο. Αναμένεται να συμμετέχουν 9 Βαλκανικές χώρες, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, Κύπρος, η Κροατία, η Ρουμανία, η Τουρκία, η Σερβία, και φυσικά η Ελλάδα με περίπου 200 ιππείς και άλογα.

Στην υπερπήδηση εμποδίων οι αθλητές με τα άλογά τους θα διεκδικήσουν τα χρυσά μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων, ενώ στην ιππική δεξιοτεχνία συμμετέχουν των κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Ο πρώτος κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων για την υπερπήδηση εμποδίων είναι την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου στις 11.00 και ο κτηνιατρικός έλεγχος της ιππικής δεξιοτεχνίας είναι την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου επίσης στις 11.00. Την ίδια ημέρα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του πρωταθλήματος με την παρέλασή των Ομάδων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ τα προγράμματα και των δύο αθλημάτων θα αρχίζουν καθημερινά και το Σαββατοκύριακο στις 9.00 και θα ολοκληρώνονται μετά τις 18.00.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Πρωτάθλημα, οι αγώνες της Υπερπήδησης Εμποδίων από το κεντρικό Ολυμπιακό ιπποδρόμιο, αλλά και οι αγώνες της Ιππικής Δεξιοτεχνίας από το ιπποδρόμιο με άμμο, θα μεταδοθούν σε live streaming μέσα από το κανάλι Clippmyhorse.tv στο site της ΕΟΙ στο live streaming https://www.hef.gr/index.php/en/live-streaming-en. Τα αποτελέσματα  του Βαλκανικού Πρωταθλήματος μπορείτε να τα παρακολουθείτε live στο https://live.hef.gr/

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα πραγματοποιείται χάρη στον Εθνικό Χορηγό του αθλήματος Μytilineos και την Protergia, τον όμιλο εταιρειών Stathis Enterprise με  Theometrics και World Chariot Federation, την εταιρεία Petros Petropoulos με Defender και Husqvarna, με τις εταιρείες του oμίλου Αντωνίου Argus Pack, Adori Cafe και Royalty Hotel & Suites, την εταιρεία Innovis Farma με τα προϊόντα Nuxe, την εταιρεία Leathertream με την Connolly, την Lux Beds με τη Duxiana, την Superfast Ferries, την Autohellas Hertz, την Luxury Sports, την New Alert, την Pegaso και τo Ιασώ Γενική Κλινική. Ακόμη, ευχαριστούμε για τη αμέριστη συμπαράστασή τους, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Μαρκοπούλου και την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.

Από το Γραφείο Τύπου
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

 

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

22-27/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

27-4 ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ

28-4 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

καρτα δημαρχου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK