Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΕΥΡΩΕΚΟΓΕΣ 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Ο Μπαλιούσης νικητής του GP!

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Ο Μπαλιούσης νικητής του GP!

04.09.2023 | Ανακοινώσεις Φορέων, Αρχική, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου

Ο Μπαλιούσης νικητής του GP!

Με νίκη για την Ελλάδα στο σημαντικότερο αγώνισμα του τετραημέρου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων Athens CSI*2023 EEF Evolution League.

Στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.40μ. δύο Έλληνες αθλητές κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση. Ο λόγος για τον Ηλία Μπαλιούση με τον Casper d’Argouges που είχε διπλή άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο 57,76 στον 2ο γύρο. Στην 3η θέση ήταν ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio με 4 βαθμούς στον 2ο γύρο, ενώ στην 2η θέση ήταν η Τουρκάλα Dilara Pars με τον Daramis de Champlong με επίσης 0 βαθμούς στους δύο γύρους και χρόνο 61,63. Την απονομή στο αγώνισμα Grand Prix έκαναν από κοινού ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, κ. Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της ΕΟΙ, κ. Κώστας Καρακασίλης.

Στο αγώνισμα Grand Prix της Κατηγορίας Παίδων ύψους 1.20μ. η πρώτη θέση είχε επίσης χρώμα Ελληνικό. Μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ πέντε παιδιών που είχαν άπταιστες στον 1ο γύρο, ο Λουκάς Μπαλιούσης με τον Uidji με άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο, ήταν ο μεγάλος νικητής. Στην 2η θέση ήταν η Κύπρια Στεφανή Γεωργίου με τον Cola Light με 0 βαθμούς και χρόνο 47,20 και στην 3η θέση ο Τούρκος Yigit Ahmer Han με τον Viper με 4 βαθμούς.

Στο αγώνισμα ύψους 1.25μ. νικητής ήταν ο Κύπριος Πέτρος Γεωργίου με τον Condor 10 με διπλή άπταιστη διαδρομή και χρόνο 33,42. Στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα ο Τούρκος Nil Ozvanligil με τον Firocco με 0 βαθμούς και χρόνο 33,72 και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με τον Princess Diana Capitol με 0 βαθμούς και χρόνο 34,16.

Στο αγώνισμα ύψους 1.15μ. δύο Ρουμάνοι ήταν στις δύο πρώτες θέσεις. Ο Zontal Antal με τον Casalino αναδείχθηκε νικητής μετά από μπαράζ όπου είχε την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή σε χρόνο 28,44, ενώ στην 2η θέση ήταν η Isabel Iulia Agirbicean με την Fabiola 290 με 0 βαθμούς και χρόνο 29,14. Τρίτη ήταν η Σοφία Forster Georgiou από την Κύπρο με την Cindy με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 32,24.

Στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας Νεολέκτων Ίππων, στην κατηγορία 5 ετών ύψους 1.10μ., την 1η και 2η θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Νάτσης με τα δύο άλογά του Sofani van Dasseghem και Nerosa και στην κατηγορία 6-7 ετών ύψους 1.25μ. πρώτος ήταν ο Τούρκος Cem Vardar με τον Lupo P.

Ακολουθούν την ερχόμενη εβδομάδα, 7-10 Σεπτεμβρίου τα Βαλκανικά Πρωταθλήματα Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

 

Από το Γραφείο Τύπου της
Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

0 Σχόλια

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

καρτα δημαρχου

Πασχαλινές ευχές Αντιδημάρχου Ευάγγελου Δημητρίου

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Follow us on Instagram

FACEBOOK